Crypto-Prijzen.nl

Wat het Instagram partnerschap betekent voor de toekomst van Polygon

Wat het Instagram partnerschap betekent voor de toekomst van Polygon

Polygon MATIC/USD is een Layer-2-schaaloplossing die naast het Ethereum blockchain-netwerk draait.

Het is speciaal ontworpen om snelle transacties en lage kosten mogelijk te maken.

MATIC is de native cryptocurrency token die wordt gebruikt om het netwerk van te laten draaien.

De Instagram editie van NFT’s als katalysator voor groei

Op 9 mei 2022 deelde Mark Zuckerberg, de CEO van Meta, een video waarin hij besprak hoe Instagram haar gebruikers in staat zou stellen om deze week non-fungible tokens (NFT’s) te plaatsen en te delen.

Deze stap wordt mogelijk gemaakt door de Ethereum Layer-2 Scaling oplossing die bekend staat als Polygon en zal beschikbaar zijn voor geselecteerde creators.

Verder verklaarde Zuckerberg dat de socialemediagigant zal beginnen met Instagram en na verloop van tijd naar Facebook zal gaan.

Sommige van Meta’s andere producten zullen ook later worden opgenomen.

Bovendien zei hij dat het maken van augmented reality NFT’s voor Instagram verhalen via Spark AR, een augmented reality-effectsoftware van Meta, beschikbaar zal zijn.

Hoewel we in eerste instantie hebben besproken hoe MATIC in waarde zou kunnen stijgen nadat Polygon zich had toegelegd om klimaatneutraal te worden, zou het daarna nog verder kunnen stijgen.

Deze ontwikkeling zou kunnen leiden tot een toename van het algehele gebruik van het Polygon-netwerk, evenals de MATIC cryptocurrency.

Moet je Polygon (MATIC) kopen?

Op 10 mei 2022 had Polygon (MATIC) een waarde van $ 0,94.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waarde dit is voor de MATIC cryptocurrency, zullen we de hoogste waarde aller tijden bekijken, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Als we kijken naar de all-time high van de token, had Polygon (MATIC) een waarde van $ 2,92 op 27 december 2021. Hieraan kunnen we zien dat de token op zijn ATH $ 1,98 hoger in waarde was, of 210%.

Als we echter kijken naar de prestaties van de afgelopen maand, had Polygon (MATIC) zijn hoogste waarde op 2 april op $ 1,72, terwijl het laagste punt op 30 april was met $ 1,08.

Hier kunnen we zien dat de token in waarde is gedaald met $ 0,64 of met 37%.

Met dit in gedachten kunnen we zien dat Polygon (MATIC) eind mei 2022 in waarde kan stijgen tot $1,6, nadat deze functie volledig is geïmplementeerd en gebruikt door de gebruikers van Instagram.

Het bericht Wat het Instagram partnerschap betekent voor de toekomst van Polygon verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*