Crypto-Prijzen.nl

Wat betekent het ecosysteem fonds van $ 725 miljoen voor de FLOW token?

Wat betekent het ecosysteem fonds van $ 725 miljoen voor de FLOW token?

Flow FLOW/USD is een layer-2 blockchain netwerk dat speciaal is gemaakt om toepassingen aan te sturen die te maken hebben met non-fungible tokens (NFT’s).

Deze omvatten games, apps en alle andere digitale activa. Het is gemaakt door Dapper Labs om een hoog transactieniveau per seconde (TPS) te ondersteunen en de milieukosten te minimaliseren.

Het ecosysteemfonds van $ 725 miljoen als katalysator voor groei

Dapper Labs, het bedrijf dat de NFT en gaming-gerichte blockchain heeft gemaakt en beter bekend staat als Flow, heeft aangekondigd dat ze een ecosysteemfonds van $ 725 miljoen lanceren via een persbericht op 10 mei.

Dit is een van de grootste fondsen die tot nu toe zijn gebruikt, als het gaat om de ondersteuning van een blockchain-ecosysteem.

Flow als blockchain-netwerk ondersteunt momenteel bijvoorbeeld NBA Top Shot, naast andere NFT- en gamingprojecten.

Dit is een fonds dat durfkapitaalbedrijven omvat zoals Union Square Ventures, Andreessen Horowitz, Digital Currency Group en Coatue.

Het geld is bedoeld om te worden gebruikt voor symbolische subsidies, incubatorprogramma’s en andere bronnen die de gaming-sfeer, infrastructuur, gedecentraliseerde financiën, de inhoud en de makers kunnen ondersteunen.

We hebben ook besproken hoe Instagram deze week ondersteuning voor NFT’s zou lanceren, waaronder die bovenop de Flow-blockchain draaien worden opgenomen.

Moet je Flow (FLOW) kopen?

Op 11 mei 2022 had Flow (FLOW) een waarde van $ 4,27.

Om te kunnen zien wat dit waardepunt aangeeft voor de toekomst van de FLOW token, gaan we kijken naar het hoogste punt ooit, evenals de prestaties in de afgelopen maand.

De hoogste waarde aller tijden van de Flow (FLOW) token was op 5 april 2021, toen de token een waarde van $ 42,40 bereikte. Hier kunnen we zien dat de token op zijn ATH $ 38,13 hoger in waarde was, of met 893%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand doornemen, had Flow (FLOW) zijn hoogste waarde op 2 april met $ 8,04.

Het laagste punt van waarde was op 30 april met $ 4,60. Hier kunnen we zien dat de token in waarde is gedaald met $ 3,44 of met 42%.

Met dit ecosysteemfonds van $ 725 miljoen van kracht, kunnen we verwachten dat FLOW eind mei 2022 naar $ 6 zal stijgen. Wanneer alle projecten eind 2022 zijn gerealiseerd, zou het kunnen stijgen tot $ 12, waardoor het een solide teken is om kopen.

Het bericht Wat betekent het ecosysteem fonds van $ 725 miljoen voor de FLOW token? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*