Crypto-Prijzen.nl

Wat betekent de Uniswap V3 contractimplementatie op Polygon voor zijn waarde?

Wat betekent de Uniswap V3 contractimplementatie op Polygon voor zijn waarde?

Uniswap UNI/USD is een Ethereum token dat de geautomatiseerde liquiditeitsverschaffer Uniswap aandrijft.

Het is een governance token waarmee de eigenaren kunnen deelnemen aan het besluitvormingsproces over hoe het platform wordt beheerd.

De Uniswap V3 contracteert implementatie op Polygon als katalysator voor groei

Op 18 november analyseerden we een onderzoek waarin 50% van de Uniswap V3 liquiditeitsverschaffers een negatief rendement hadden, wat om een verandering vroeg.

Op 18 december zagen we een officiële aankondiging van de Uniswap Labs Twitter pagina dat ze Uniswap V3 contracten zullen inzetten op basis van de stemmen die een goedkeuringsconsensus van 99,3% weerspiegelden.

Het zal worden ingediend door een fonds van $ 20 miljoen, waarvan $ 15 miljoen voor de langetermijn campagne voor liquiditeitsmijnbouw en $ 5 miljoen voor de algehele acceptatie van Uniswap op Polygon.

Deze goedkeuring komt in de vorm van een on-chain stemming, waaraan meer dan 72,6 miljoen gebruikers uit de community hebben deelgenomen.

Dit was een voorstel dat op 20 november werd gepubliceerd door Polygon CEO Mihailo Bjelic en tot 18 december kon worden gestemd.

Dit voorstel voerde aan dat implementatie op Polygon PoS veel voordelen kan opleveren, zoals basisgroei, besparingen voor gebruikers, hogere activiteit, inkomsten, marktverovering en terugkeer naar de oorspronkelijke DeFi Vision.

Bjelic merkte ook op dat dit het juiste moment was voor Uniswap om op Polygon in te zetten, wat hun positie als het op één na sterkste DeFi ecosysteem na Ethereum L1 zou noemen.

Moet u Uniswap (UNI) kopen?

Op 20 december had Uniswap (UNI) een waarde van $ 14,22.

Om een indicatie te krijgen wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand doornemen.

De hoogste waarde aller tijden van de Uniswap (UNI) token was op 3 mei, toen de token een waarde van $ 44,92 bereikte.

Hier kunnen we zien dat de token op 3 mei $ 30,7 hoger in waarde was, of met 215% in vergelijking met de waarde op 20 december.

Als we de prestaties van de token in november bekijken, kunnen we zien dat de hoogste waarde van de maand op 10 november was, toen de token een waarde van $ 28,4 had.

Het laagste waardepunt was echter op 28 november, toen de token daalde tot een waarde van $ 18,82.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 9,58 of met 33%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Uniswap (UNI) in de afgelopen zeven dagen $ 315,01 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Dat gezegd hebbende, zag het ook $ 66,61 miljoen aan totale instroom van beurzen en $ 55,26 miljoen aan totale uitstroom van beurzen in de afgelopen zeven dagen.

Met dit in gedachten, als UNI de prijs van $ 15 breekt, kan het eind januari 2022 $ 20 bereiken. Als het echter onder de $ 10 daalt, is het misschien de moeite waard om te heroverwegen.

The post Wat betekent de Uniswap V3 contractimplementatie op Polygon voor zijn waarde? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*