Crypto-Prijzen.nl

Wat betekenen de $ 561 miljoen aan Otherside NFT verkopen voor de waarde van APE?

Wat betekenen de $ 561 miljoen aan Otherside NFT verkopen voor de waarde van APE?

ApeCoin APE/USD is een cryptocurrency, achter de Bored Ape Yacht Club Non-Fungible Tokens (NFT’s) en de Otherside metaverse.

De 55.000 NFT-collectie mint als katalysator voor groei

Yuga Labs, de makers van de populaire Bored Apes Yacht Club-collectie van NFT’s, lanceerden een verkoop van virtueel land, dat verband houdt met het verwachte metaverse-project.

Yuga Labs verdiende meer dan $ 318,7 miljoen vanaf de eerste mint, met meer dan $ 242 miljoen in totaal secundair verhandeld volume. Dit betekent dat ze tot $ 561 miljoen verdienden via deze NFT-verkopen.

De vraag was zelfs zo sterk dat het het Ethereum-blockchainnetwerk volledig in de war bracht en de activiteit verstoorde. Door de NFT-verkoop stegen de transactiekosten op het netwerk.

Houders van de ApeCoin-cryptocurrency die hun identiteit hebben geverifieerd, kochten echter meer dan 55.000 NFT’s in de vorm van virtueel land in Otherside, het geplande metaverse-spel van het project en de nieuwste toevoeging aan de Bored Ape-franchise.

Dit was een demonstratie van wat voor soort nut de APE-token in de toekomst kan hebben in de metaverse en een signaal dat het de potentie heeft om in waarde te stijgen.

Toen de hype van Otherside echter afkoelde, gebeurde hetzelfde voor de token, omdat deze in waarde begon te dalen.

Hoewel de token nu een lagere waarde heeft in vergelijking met zijn ATH-waarde, is er nog ruimte voor groei. Op 13 april hebben we zelfs besproken hoe APE bullish winsten behaalde tijdens het bredere marktherstel.

Moet je ApeCoin (APE) kopen?

Op 2 mei 2022 had ApeCoin (APE) een waarde van $ 16,23.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor de totale waarde van de APE-cryptocurrency, zullen we de ATH en de prestaties van de afgelopen maand doornemen.

Als we kijken naar de prestaties van april voor het token, kunnen we zien dat APE op 7 april 2022 zijn laagste waarde had op $ 10,65.

Als we kijken naar de all-time high van ApeCoin (APE), bereikte het token zijn ATH op 28 april, met een waarde van $26,70. Dit geeft ons een indicatie dat de token in april met $ 16,05 in waarde is gestegen.

Dit betekent ook dat detoken op zijn ATH $ 10,47 hoger in waarde was, of met 64%, dan zijn waarde op 2 mei.

Met dit alles in overweging genomen, kan ApeCoin (APE) eind mei 2022 een waarde van $ 20 bereiken, waardoor het een waardevolle cryptocurrency is om te kopen.

Het bericht Wat betekenen de $ 561 miljoen aan Otherside NFT verkopen voor de waarde van APE? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*