Crypto-Prijzen.nl

Warner Music Group werkt samen met Splinterlands

Warner Music Group werkt samen met Splinterlands

Warner Music Group (WMG) is een samenwerking aangegaan met de toonaangevende blockchain gaming ontwikkelaar Splinterlands om artiesten de kans te geven om unieke blockchain games te maken, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Een primeur in de geschiedenis

Dit is de eerste deal in zijn soort in de geschiedenis. De bedrijven zullen samenwerken om geselecteerde artiesten de kans te geven om unieke, play-to-earn, arcade-achtige blockchain games te maken en te ontwikkelen. Splinterlands exploiteert ook het populaire gelijknamige blockchain-spel dApp.

Oana Ruxandra, Chief Digital Officer & EVP, Business Development, WMG zei:

Ik denk niet dat we kunnen onderschatten hoe enorm de mogelijkheden rond P2E gaming zijn. Door samen te werken met Splinterlands om aangepaste tokenized games te bouwen, ontsluiten we nieuwe inkomstenstromen voor onze artiesten die interesse hebben in de ruimte, terwijl we de rol van fandom en community vergroten. Terwijl het Web3 ecosysteem zich blijft ontwikkelen, zet WMG zich in om ervoor te zorgen dat muziek centraal staat.

Jesse “Aggroed” Reich, medeoprichter en CEO van Splinterlands, voegde toe:

Warner Music Group is een leider in de muziekindustrie. Ze innoveren de muziekindustrie om te voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door leden van de Web 3.0 gemeenschap. We zijn verheugd om met hen samen te werken en ik kijk uit naar nieuwe samenwerkingen op het snijvlak van gaming, muziek, crypto, NFT’s, defi en blockchain.

Blockchain gaming mainstream maken

Door zich te concentreren op gaming in arcade-stijl, zullen WMG en Splinterlands gebruiksvriendelijke games produceren die toegankelijk zijn op mobiel. Ze kunnen gemeenschapsopbouw bevorderen en een bredere acceptatie gemakkelijker maken dan traditionele play-to-earn spellen.

Blockchain games zijn goed voor de helft van het industriële gebruik

Blockchain spellen zijn een belangrijk onderdeel van de toekomst van zowel gaming als crypto. Als zodanig winnen ze snel aan populariteit. DappRadar gegevens laten zien dat ze de helft van het gebruik van de hele blockchain industrie uitmaken.

P2E games geven spelers echte waarde

Spelen om te verdienen games zijn gemaakt met als doel de spelers weer macht te geven. Dienovereenkomstig maken ze gebruik van blockchain technologie om spelers NFT’s en andere beloningen met echte waarde te geven. Spelers kunnen alle activa die ze in de game verdienen, leasen, verkopen en ruilen.

Over Splinterlands

Splinterlands werd opgericht in 2018. Splinterlands, het verzamelkaartspel met fantasiethema van het bedrijf, heeft momenteel 1,8 miljoen geregistreerde gebruikers, 450.000 dagelijkse gebruikers en heeft onlangs een historische mijlpaal van een miljard gevechten bereikt.

Het bericht Warner Music Group werkt samen met Splinterlands verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*