Crypto-Prijzen.nl

Wanchain brengt EVM slimme contracten naar Polkadot

Wanchain brengt EVM slimme contracten naar Polkadot

Wanchain, een toonaangevende wereldwijde gedecentraliseerde blockchain interoperabiliteitsoplossing, heeft de integratie aangekondigd van zijn infrastructuur met Polkadot (DOT/USD), een heterogene, sharded, multichain-architectuur gemaakt door Gavin Wood, mede-oprichter van Ethereum (ETH/USD). Polkadot is een van de meest populaire blockchain projecten ter wereld en de tiende grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie.

Ontwikkelaars van Avalanche (AVAX/USD), Ethereum, Moonriver en natuurlijk Wanchain kunnen de oplossing van Wanchain gebruiken om DOT in hun applicaties te integreren.

Niet-bewarende, gedecentraliseerde infrastructuur als eersteklas oplossing

De gedecentraliseerde, niet-bewarende crosschain-infrastructuur van Wanchain is uniek. De integratie koppelt DOT aan de grotere DeFi crosschain-ruimte.

Ontwikkelaars van Avalanche, Ethereum, Moonriver en Wanchain blockchainnetwerken kunnen gedecentraliseerde blockchain apps maken met DOT, het native token van Polkadot, omdat er al directe bruggen zijn die Polkadot met deze netwerken verbinden. In termen van klanten is het nu mogelijk om DOT over ketens heen te verhandelen en te gebruiken met EVM compatibele slimme contracten.

Li Ni, Wanchain VP Business Development and Operations, merkte op:

We zijn er vast van overtuigd dat blockchain technologie alleen mainstream zal worden als activa, gegevens, opdrachten en gebruikers niet langer geïsoleerd zijn in een enkele keten of beperkt worden door een enkele standaard. Vorige maand heeft Wanchain crosschain bruggen ingezet die Moonriver en Avalanche verbinden met de grotere crosschain DeFi industrie. Nu verbindt Wanchain Polkadot met de rest van de blockchain wereld.

Volgende innovatiefase om interoperabiliteit van activa in meerdere ketens op te nemen

Cross-chain interoperabiliteit van activa zal kenmerkend zijn voor de volgende fase van blockchain innovatie. Dit omvat cross-chain interoperabiliteit van gegevens en slimme contracten. Na de integratie met Polkadot wordt de positie van Wanchain als de meest geavanceerde cross-chain oplossing ter wereld verstevigd. De samenwerking is ook een mijlpaal in de zoektocht naar een interoperabele toekomst met meerdere ketens.

De adoptie van blockchain stimuleren door interoperabiliteit

Wanchain ontwikkelt volledig gedecentraliseerde bruggen die ’s werelds vele blockchain netwerken verbinden om zijn missie te vervullen om blockchain acceptatie te stimuleren door middel van interoperabiliteit. Ontwikkelaars zijn nu in staat om de toekomst van de DeFi ruimte aan te drijven door volledig gedecentraliseerde cross-chain applicaties te bouwen, wat deze cross-chain infrastructuur voor hen mogelijk heeft gemaakt.

The post Wanchain brengt EVM slimme contracten naar Polkadot appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*