Crypto-Prijzen.nl

Walvissen zijn weer begonnen met het verzamelen van Shiba Inu

Walvissen zijn weer begonnen met het verzamelen van Shiba Inu

Na berichten dat Shiba Inu houders drastisch waren gedaald na een drie maanden durende prijsdaling mislukte pogingen om weer omhoog te gaan, begint de SHIB munt tekenen van omhoogschieten te vertonen en walvissen verzamelen de meme-munt opnieuw opnieuw.

Om nieuwe investeerders en handelaren die op zoek zijn naar de munt te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat Shiba Inu (SHIB) is en de beste plaats om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Shiba Inu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog SHIB met eToro

Bitpanda

BitPanda is een Bitcoin makelaar gevestigd in Oostenrijk. Het biedt een breed scala aan betaalmethoden en heeft goede prijzen.

Koop vandaag nog SHIB met Bitpanda

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

SHIBA INU (SHIB) is een meme-munt en het belangrijkste doel was om de op Ethereum gebaseerde tegenhanger van Dogecoin te worden.

Shiba Inu maakt deel uit van verschillende tokens met hondenthema, waaronder Dogecoin (DOGE), Baby Dogecoin (BabyDoge), Alaska Inu (LAS), Alaskan Malamute Token (LASM) en JINDO INU (JIND).

De Shiba Inu (SHIB) munt heeft veel investeerders aangetrokken, vooral degenen die de pomp van Dogecoin hebben gemist van ongeveer $ 0,0002 tot ongeveer $ 0,75. Het heeft veel krantenkoppen gehaald en verscheen zelfs in veel tweets van invloedrijke persoonlijkheden zoals Elon Musk en Vitalik Buterin.

Moet ik vandaag SHIB munten kopen?

Als u op zoek bent om te investeren in een meme-munt met hondenthema die in opkomst is, dan kan Shiba Inu een goede keuze zijn, vooral nu het na een val weer aan het stijgen is.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en extreem plotselinge marktschommelingen mogelijk zijn.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Op dit moment wacht iedereen met ingehouden adem tot Shiba Inu boven $ 0,0003 komt. De meerderheid van de beleggers gelooft dat de meme-munt zich voorbereidt op een grote comeback in 2022.

Alle ogen zijn gericht op de richtprijs van $ 0,000040.

$SHIB aandacht op social media

Het bericht Walvissen zijn weer begonnen met het verzamelen van Shiba Inu verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*