Crypto-Prijzen.nl

Walvissen verzamelen ADA, TVL stijgt met $50 miljoen in een week

Walvissen verzamelen ADA, TVL stijgt met $50 miljoen in een week

Cardano ITN testnet

Whale investeerders verzamelen Cardano’s native token (ADA/USD) naarmate de gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen van de programmeerbare blockchain snel groeien, meldde CoinDesk.

Vorige week stegen adressen met 1-10 miljoen munten tot een record van 12 miljard ADA ($ 9,72 miljard), een stijging van meer dan 40% vanaf eind januari, blijkt uit gegevens van blockchain analysebedrijf IntoTheBlock.

Cardano TVL steeg met $50 miljoen in een week

De totale waarde opgesloten in het Cardano netwerk groeide met $ 50 miljoen in een week tot een recordhoogte van $ 160,79 miljoen. Meer dan tweederde van het geld is vergrendeld in de gedecentraliseerde beurs (DEX) SundaeSwap.

Lucas Outumuro, hoofd onderzoek bij IntoTheBlock, zei in een wekelijks rapport, geciteerd door CoinDesk:

Cardano lijkt tekenen van belofte te vertonen voor meer na jaren zonder slimme contracten te lanceren. Dit lijkt zich te vertalen in een opeenstapeling van ADA van grote spelers. Na jaren van gebrek aan slimme contractmogelijkheden, begint Cardano enige tractie te vertonen in zijn applicatielaag. DEXes op Cardano hebben kapitaal opgehaald bij gerenommeerde cryptofondsen zoals Three Arrows Capital.

AdaSwap kondigde vorige week een inzamelingsactie van $2,6 miljoen aan

Vorige week haalde het in Cardano gevestigde DEX AdaSwap $ 2,6 miljoen op in een financieringsronde onder leiding van VC firma iAngels en angel investors zoals actrice en producer Gal Gadot.

Volgens Outumuro kan de hernieuwde interesse van walvissen een teken zijn van goede tijden die in het verschiet liggen, zolang de bredere markt voet aan de grond krijgt. De verkoop van walvissen begin september bleek een teken te zijn van een aanstaande prijsdaling. Hij voegde toe:

Deze adressen hadden eerder een groot deel van hun bezit verkocht vlak voordat ADA begon te crashen.

Over Cardano

Cardano’s token ADA is de achtste grootste munt volgens marktkapitalisatie. Cardano is een van de grootste blockchains die met succes een proof-of-stake consensusmechanisme gebruikt, dat minder energie-intensief is dan het proof-of-work algoritme waarop Bitcoin (BTC/USD) vertrouwt.

Alle ontwikkelde technologie doorloopt een proces van peer-reviewed onderzoek, wat betekent dat gedurfde ideeën kunnen worden uitgedaagd voordat ze worden gevalideerd.

Volgens het Cardano team helpt deze academische nauwkeurigheid de blockchain om duurzaam en stabiel te zijn, waardoor de kans op het anticiperen op mogelijke valkuilen groter wordt. Op het moment van publicatie handelde ADA voor $ 0,81 en had de afgelopen 24 uur 2,38% verloren.

Het bericht Walvissen verzamelen ADA, TVL stijgt met $50 miljoen in een week verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*