Crypto-Prijzen.nl

Waarom stijgt Zilliqa: ZIL schiet omhoog met 90% binnen 24 uur

Waarom stijgt Zilliqa: ZIL schiet omhoog met 90% binnen 24 uur

Zilliqa is terug in de 100 grootste cryptomunten volgens marktkapitalisatie. De live Zilliqa-prijs vandaag is $0,088, met een 24-uurs handelsvolume van $2,5 miljard.

Wat is er met Zilliqa gebeurd?

Als je wilt weten waarom Zilliqa omhoog gaat, of het een goede investering is, en de beste plaatsen om ZIL te kopen, zoek dan niet verder dan dit korte artikel.

Beste plekken om ZIL nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Zilliqa?

Zilliqa behaalt een zeer superieure transactie en een hoge snelheid als de eerste openbare blockchain in de geschiedenis die volledig is gebaseerd op een sharded-netwerk. Het drijft de ‘universele metaverse’ Metapolis aan, die een lucratieve samenwerking is aangegaan met Agora, een app voor talentenprijzen die wereldwijd toegankelijk is.

Metapolis is de eerste metaverse in de geschiedenis die is ontwikkeld als een Service (MaaS) platform. Zilliqa pompt vooruit op de officiële lancering, gepland voor 2 april in Miami.

Het partnerschap sluit aan bij de visie van beide platforms om de Creator Economy te innoveren en te versterken en open, toegankelijke betrokkenheidslagen toe te voegen via de metaverse in luxe, wellness, gezondheid, sport, muziek en andere industrieën.

Metapolis heeft een aantal prominente merkpartnerships binnengehaald, zoals de Indonesische sportorganisatie RRQ en MAD Lions, een Spaans sportteam.

Moet ik nu Zilliqa kopen?

Niets kan uw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die u neemt, moet gebaseerd zijn op uw marktkennis, uw risicohouding en de kenmerken en spreiding van uw portefeuille. Bedenk ook hoe u zich zou voelen als u geld zou verliezen.

Zilliqa prijsvoorspelling

Price Prediction voorspelt dat ZIL in 2030 $2 zal breken. Wallet Investor is niet zo optimistisch en voorspelt een daling van $0,088 naar $0,05, wat overeenkomt met een daling van 46%.

Zilliqa op social media

The post Waarom stijgt Zilliqa: ZIL schiet omhoog met 90% binnen 24 uur appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*