Crypto-Prijzen.nl

Waarom stijgt de prijs van VeChain (VET)?

Waarom stijgt de prijs van VeChain (VET)?

De prijs van VeChain (VET) is de afgelopen drie maanden gestegen, waar deze meer dan 90% is gestegen. Vandaag is de prijs van VeChain (VET) met 9,42% gestegen om te handelen op $ 0,08501 na een dagelijks hoogtepunt van $ 0,08906 te hebben bereikt.

De VET munt heeft een handelsvolume van $ 1.622.938.311, een marktkapitalisatie van $ 5.401.485.145 en een circulerende voorraad van 64.315.576.989 VET munten met een maximale voorraad van 86.712.634.466 VET munten.

Dit artikel onderzoekt de factoren achter de huidige stijging van de prijs van VeChain (VET). Lees verder om meer te weten te komen.

Waarom schiet VET omhoog?

Voordat we ingaan op wat de huidige VeChain (VET) bullrun van brandstof voorziet, is het belangrijk om uit te leggen wat VeChain (VET) is.

Samengevat, VeChain (VET), gewoonlijk gewoon VET genoemd, is de native cryptocurrency van de VeChain blockchain, een veelzijdig L1 smart contract blockchain platform op bedrijfsniveau.

Laten we nu eens kijken naar de redenen die bijdragen aan de huidige prijsstijging.

Er zijn drie belangrijke factoren die worden toegeschreven aan de huidige stijging van de VET prijs. Deze omvatten meerdere persberichten van VeChain ontwikkelaars, VeChain toetreding tot het Consumer Goods Forum (CGF) en VeChain’s samenwerking met de Draper University accelerator.

  • Meerdere persberichten van VeChain ontwikkelaars

Er zijn talloze persberichten van ontwikkelaars van VeChain projecten geweest die een positieve invloed hebben gehad op de prijsprestaties van VeChain, aangezien het veel aandacht heeft getrokken.

VeChain Foundations wil zijn samenwerking en aanwezigheid in de Europese landen sterk vestigen met mede-oprichter Sunny Lu, die zegt dat het werkt aan een nieuw technologieteam met 100 ontwikkelaars om aan de groeiende vraag op het continent te voldoen.

  • VeChain sluit zich aan bij de CGF

Een andere reden voor de prijsstijging is dat VeChain lid wordt van het Consumer Goods Forum (CGF), een forum dat alle CEO’s en senior management van meer dan 400 fabrikanten, belanghebbenden en retailers uit bijna 70 landen samenbrengt.

  • Samenwerking met Draper University accelerator

Last but not least is de prijsstijging ook beïnvloed door de samenwerkingsovereenkomst die vorige week werd gesloten door VeChain en Draper University accelerator om de acceptatie en samenwerking van VeChain voor toekomstige start-ups en Web 3.0 projecten te vergroten.

Het bericht Waarom stijgt de prijs van VeChain (VET)? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*