Crypto-Prijzen.nl

Waarom stijgt de prijs van de RUNE munt van THORChain?

Waarom stijgt de prijs van de RUNE munt van THORChain?

De prijs van THORChain’s RUNE munt was het gesprek van de dag in de crypto ruimte nadat het eind februari een bullrun ontketende.

Ondanks de huidige consolidatie op het niveau van ongeveer $ 7, is de prijs van RUNE de afgelopen zeven dagen met 73,9% gestegen, waardoor het een van de best presterende top 50 cryptocurrencies in maart tot nu toe is. De andere munt die als tweede op de lijst kan worden beschouwd, is de WAVES munt die de afgelopen zeven dagen 40% is gestegen.

Maar waarom stijgt de prijs van RUNE munten? In dit artikel gaan we kijken naar alle factoren die een rol spelen in de huidige THORChain’s RUNE prijsrally.

Factoren achter de huidige RUNE prijsrally

De huidige hype rond THORChain en zijn oorspronkelijke token, RUNE, is gericht op drie belangrijke ontwikkelingen binnen het ecosysteem van THORChain. Deze omvatten de toenemende interesse in de synthetische activa van THORChain, de uitrol van THORFi en de plannen van THORChain om ondersteuning voor Terra (LUNA) token toe te voegen.

Laten we elk van deze drie factoren nauwkeurig bekijken om hun verband met de prijsstijging vast te stellen.

  • THORChain’s synthetische activa

Voordat we naar de synthetische activa gaan, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat THORChain is. THORChain is een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol waarmee gebruikers crypto activa kunnen ruilen (verhandelen) over een reeks netwerken zonder af te zien van de bewaring van de activa tijdens het proces.

Daarom kunnen THORChain gebruikers tokens wisselen zonder afhankelijk te zijn van orderboeken voor liquiditeit. De liquiditeit wordt op peil gehouden door de verhouding van activa tot de verschillende liquiditeitspools.

THORChain introduceerde de functie voor synthetische activa op 10 maart en het volume voor de nieuwe activa heeft de grens van $ 200 miljoen al overschreden. De synthetische stoffen van THORChain (of Synths zoals bedoeld door THORChain) worden gebruikt om tokens voor activa te slaan. Gebruikers van THORChain’s Synths kunnen bijvoorbeeld tokens maken voor onder meer Tesla, Goud en Bitcoin.

Het voordeel van THORChain’s Synths is dat ze de helft van de swapvergoedingen en goedkope gaskosten hebben, waardoor het swappen goedkoop en sneller is voor handelaren.

  • THORFi uitrol

THORChain bereidt zich momenteel ook voor om nieuwe functies uit te rollen terwijl het THORFi, zijn gedecentraliseerde financiële (DeFi) platform, upgradet.

Volgens bronnen zullen de upgrades THORFi gebruikers in staat stellen leningen en sparen op het platform uit te voeren.

  • Ondersteuning toevoegen voor Terra (LUNA)

THORChain bereidt zich ook voor om de ondersteuning van Terra (LUNA) token toe te voegen aan zijn liquiditeitspools.

Het team heeft aangegeven dat het toevoegen van Terra een van de komende mijlpalen op de roadmap is.

Het is belangrijk om te onthouden dat zowel Terra als THORChain zijn gebouwd op de Cosmos SDK.

Conclusie

Terwijl THORChain zijn nut uitbreidt, profiteert RUNE door waarde te winnen tegen de verwachtingen van de grotere cryptomarkt in, waar de meeste munten de afgelopen twee weken zijwaarts zijn verhandeld of zijn gedaald.

Als RUNE voorbij het huidige weerstandsniveau van rond de $ 7 komt, verwachten analisten dat het naar $ 9 of zelfs $ 12 zal stijgen.

Het bericht Waarom stijgt de prijs van de RUNE munt van THORChain? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*