Crypto-Prijzen.nl

Waarom stijgt Arweave: analisten voorspellen dat AR 400% zal winnen

Waarom stijgt Arweave: analisten voorspellen dat AR 400% zal winnen

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen dagen aanzienlijk gestegen en de wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency staat nu op $ 2,2 biljoen. De positieve prestatie heeft voor de meeste altcoins een bullish trend gecreëerd.

Coin Bureau, een van de meest populaire crypto analisten, heeft zijn bijna 2 miljoen abonnees verteld over een altcoin die de komende dagen met 400% kan stijgen. De analist merkte op dat het token zou winnen vanwege de groeiende interesse om informatie te beschermen.

Coin Bureau voorspelt 400% winst van Arweave

Coin Bureau heeft een winst van 400% in het AR token voorspeld. Arweave (AR/USD) is een protocol dat door de Solana blockchain is aangenomen om de transactiegeschiedenis vast te leggen. Het protocol is getuige van een sterke stijging van de vraag naarmate mensen zoeken naar betere manieren om gegevens op te slaan.

Volgens de analist laten de huidige statistieken zien dat de acceptatie van Arweave ondanks de prijsbeweging groeide. Hij noemde de groei van mijnwerkers die zijn gestegen van 151 afgelopen augustus tot ongeveer 1.200 nu. Bovendien zijn portefeuilles gestegen van 90.000 naar meer dan 155.000.

Coin Bureau merkte ook op dat het aantal maandelijkse transacties op het protocol het afgelopen jaar aanzienlijk is toegenomen. Bovendien was de groei gestaag en vertoonde er geen tekenen van vertraging.

Na de positieve ontwikkelingen binnen het Arweave ecosysteem, merkte Coin Bureau op dat er meer dan 400% winst kon worden geboekt. Het sterke opwaartse potentieel kan ertoe leiden dat de munt een enorme sprong maakt ten opzichte van de huidige prijs van $ 37,32.

Coin Bureau zei,

Arweave heeft een middelgrote marktkapitalisatie, wat betekent dat het veel ruimte heeft om te groeien. Met voldoende integraties en gedecentraliseerde applicaties die de vraag stimuleren, zou AR op de lange termijn gemakkelijk 5X kunnen worden.

Adoptie van Arweave door Polkadot

De analist wees verder op de mogelijke adoptie van Arweave door het Polkadot netwerk. Polkadot zou Arweave gebruiken om transacties vast te leggen. Volgens Coin Bureau heeft de oprichter van Arweave in september gezegd dat Polkadot een van de blockchains was die Arweave ging gebruiken om transactiegeschiedenis op te slaan.

Hij concludeerde dat deze samenwerking te verwachten was, aangezien “Polkadot ontwikkelaars hun focus het afgelopen jaar hebben gericht op totale decentralisatie”.

Het bericht Waarom stijgt Arweave: analisten voorspellen dat AR 400% zal winnen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*