Crypto-Prijzen.nl

Waarom steeg Axie Infinity met 50% in twee weken?

Waarom steeg Axie Infinity met 50% in twee weken?

Play-to-Earn (P2E) is een van de meest populaire concepten geworden in de blockchain en crypto sector. De crypto gamingindustrie groeide aanzienlijk in 2021, wat naar verwachting zal overslaan naar 2022.

Axie Infinity (AXS/USD) is een pionier in de P2E sector. De game heeft een wereldwijd bereik en het succes ervan heeft het potentieel van de P2E sector aangetoond. Nu plant Axie Infinity een grote lancering, die AXS grote winsten oplevert.

Axie Infinity boekt grote winst

De afgelopen twee weken is de prijs van AXS met 46% gestegen. Deze winsten vielen samen met een opmerkelijk herstel in de bredere markt voor cryptocurrency. Op het moment van schrijven handelde AXS op $ 66,65, volgens CoinGecko, na een lichte winst in 24 uur.

De prijs van AXS begon op 14 maart met een bullish vooruitzicht, aangezien verwachte ontwikkelingen ertoe leidden dat traders speculeerden dat prijsstijgingen op komst waren. Na deze winsten bereikte AXS een hoogtepunt van $ 73. Ondanks deze opmerkelijke winsten, ligt AXS 59,4% onder het hoogste punt ooit van $ 164 dat afgelopen november werd gecreëerd.

Ontwikkelingen op Axie Infinity

Een van de redenen voor de winst van AXS is de verwachte lancering van Axie Infinity Origin. Origin is een nieuwe versie van het populaire Axie Battles spel. Origin zal nieuwe gamefuncties hebben om de spelerservaring te verbeteren. Het biedt ook gratis assen aan nieuwe spelers.

Deze update zal ook nieuwe in-game items bevatten, zoals rune en charms. Hiervoor moeten gebruikers de Smooth Love Potion (SLP) tokens verbranden. SLP is het native token dat als beloning wordt gegeven aan spelers op het platform.

Deze ontwikkelingen leiden tot een stijging van het aantal gebruikers op Axie Infinity, dat momenteel boven de 207.000 ligt. De populariteit van het Ronin netwerk zorgt ook voor winst voor AXS. Ronin is een Ethereum sidechain die is ontwikkeld voor Axie Infinity door Sky Mavis.

Momenteel is Axie Infinity de enige game op Ronin. Het Ronin netwerk behoort echter tot de top drie van Ethereum bruggen in totale waarde vergrendeld. Ronin’s TVL staat op ongeveer $ 3,4 miljard. De TVL zal naar verwachting blijven groeien naarmate er meer gedecentraliseerde applicaties op het netwerk worden gelanceerd.

Het bericht Waarom steeg Axie Infinity met 50% in twee weken? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*