Crypto-Prijzen.nl

Waarom moet u The Graph in juli kopen? Een diepgaande blik op zijn innovatie

Waarom moet u The Graph in juli kopen? Een diepgaande blik op zijn innovatie

De Graph GRT/USD functioneert als een koppeling tussen dApps en verschillende blockchains en biedt een solide platform voor het opvragen van gegevens dat andere blockchains, evenals projecten, kunnen gebruiken voor alle gegevensvereisten.

Op 17 juni schakelde The Graph StreamingFast in voor een subsidieovereenkomst van $ 60 miljoen. Met andere woorden, The Graph Foundation kende StreamingFast $ 60 miljoen toe om deel te nemen aan het ecosysteem voor het indexeren van het gedecentraliseerde internet voor zoeken.

Dit toont een enorme interesse in de groei van het ecosysteem, wat zal leiden tot een hoger functionaliteitsniveau en op zijn beurt een hogere waarde van het GRT token als gevolg van toegenomen gebruiksscenario’s.

Recente katalysatoren ter ondersteuning van GRT

Op 25 juni zagen we hoe het Graph protocol nauwkeurige gegevensanalyse voor liquide providers, handelaren en dApps leverde door het gebruik van Kyber DMM. Dit was uitstekend nieuws omdat het de bekwaamheid van The Graph liet zien en hoe het in verschillende andere technologieën kan worden geïmplementeerd. De waarde van GRT was hier $ 0,62.

Op 29 juni 2021 kocht The Graph Blockchain DuckSTARTER tokens voor de Beyond the Moon First Launchpad. Met andere woorden, Beyond the Moon heeft 100.000 DUCK tokens verworven die zijn vergrendeld in de Champion Tier, het hoogste niveau op het lanceerplatform.

De Champion Tier garandeert de toewijzingen in elke initiële DEX aanbieding.

Met de hype eromheen, kunnen we enorme mainstream media-aandacht verwachten, wat zal leiden tot veel aankopen als het gaat om GRT tokens en mogelijk de prijs ervan kan verhogen.

Bovendien was de nieuwste kernontwikkelaar van The Graph, StreamingFast, in staat PancakeSwap indexering terug te brengen tot een halve dag, terwijl het API compatibel bleef met de Subgraph API van The Graph.

Deze maand schommelde de waarde tussen de $ 0,94 en $ 0,45, wat aangeeft hoe hoog of laag de waarde kan zijn, ondanks alle ontwikkelingen en ondersteuning.

Moet u nu The Graph (GRT) kopen?

Op 29 juni bedroeg de waarde van GRT $ 0,62. Een dag eerder was het $ 0,54. Het is gestaag gestegen in de ranglijsten en is de afgelopen 24 uur met 12% gestegen.

Tijdens de hype rond de toekomst van The Graph en alle ontwikkelingen rond het project, kunnen we realistisch verwachten dat de waarde ervan tegen eind juli zal stijgen tot $ 0,75.

Via Subgraphs indexeert The Graph blockchain gegevens waartoe gebruikers toegang hebben via de GraphQL API.

De Beyond the Moon First Launchpad DuckSTARTER heeft het potentieel om te schitteren, en het gebruik van The Graph op de Kyber DMM is efficiënt gebleken.

Dit betekent op zijn beurt dat gebruikers oprecht geïnteresseerd zijn in het gebruik van de verschillende mogelijkheden van The Graph en voorspellen dat de waarde vanaf hier alleen maar kan stijgen.

The post Waarom moet u The Graph in juli kopen? Een diepgaande blik op zijn innovatie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*