Crypto-Prijzen.nl

Waarom moet u PancakeSwap (CAKE) kopen in juli 2021?

Waarom moet u PancakeSwap (CAKE) kopen in juli 2021?

PancakeSwap CAKE/USD is een op Binance Smart Chain gebaseerde DEX die is gelanceerd door anonieme ontwikkelaars. Het is een geautomatiseerde market maker (AMM) en gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicatie die de laatste tijd veel activiteit heeft gezien.

Op 29 juni zagen we dat Fetch.ai Intelligence Automation voor PancakeSwap en Uniswap V2 lanceerde. Hierdoor konden gebruikers maximaal vijf DeFi-agents maken met stop-loss triggers, wat over het algemeen leidde tot een toename van het gebruik van PancakeSwap, waardoor de vraag naar het CAKE token toenam.

Op 22 juli introduceerde PancakeSwap de C98 Syrup Pool, die in totaal tot 3.000.000 C98 tokens oplevert. Met andere woorden, het stelde gebruikers in staat om liquiditeit te bieden in de vorm van C98-BNB LP-tokens om CAKE te verdienen.

Verder zagen we ook dat de Axie Infinity Farm en Soup Pool op dit moment live gingen, waar gebruikers CAKE konden inzetten en AXS konden verdienen, of Stake AXS en CAKE konden verdienen. Ze kunnen ook AX-BNB inzetten en CAKE verdienen.

Alsof dit nog niet genoeg was, zagen we ook de toevoeging van de Tranchess CHESS token.

Op dit moment is het voldoende om te zeggen dat de PancakeSwap AMM veel activiteit heeft ontvangen, en als zodanig kunnen we een toename van het circulerende aanbod, de symbolische vraag en vooral de waarde verwachten.

Moet u PancakeSwap (CAKE) kopen?

Op 22 juli had PancakeSwap (CAKE) een waarde van $13.

CAKE beleefde zijn hoogste punt ooit op 30 april, waar het een waarde van $ 43,96 wist te bereiken.

Als dit het geval is, kunnen we zien hoeveel potentieel het token heeft om in waarde te stijgen. Om de waarde verder in te schatten, kijken we naar de prestaties van de afgelopen maand als referentiepunt.

Op 5 juni zagen we CAKE een hoogtepunt van $ 20 bereiken. Toen we het laagste punt van de maand bespraken, zagen we het op 22 juni, waar het erin slaagde te dalen tot $ 10.

Dit duidt op een verschil van $ 10 van het hoogste naar het laagste punt, waardoor het tegen een solide prijs kan worden gekocht voor $ 13.

Met de toevoeging van zoveel cryptocurrencies op PancakeSwap, kunnen we verwachten dat veel mensen CAKE gaan inzetten of CAKE gaan verdienen. Dit zal in ieder geval de vraag en daarmee de waarde opdrijven.

Een dagelijks handelsvolume van $ 336 miljoen is een indicatie van hoe populair PancakeSwap is, en als zodanig kunnen we verwachten dat de waarde ervan tegen het einde van juli zal stijgen tot $ 15.

Bovendien zou het eind augustus zelfs zijn recente hoogtepunt van $ 20 kunnen bereiken als het dit momentum vasthoudt, en daarom is PancakeSwap (CAKE) in de prijsklasse van $ 13 een waardevolle investering.

The post Waarom moet u PancakeSwap (CAKE) kopen in juli 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*