Crypto-Prijzen.nl

Waarom moet u investeren in Axie Infinity (AXS) in juli?

Waarom moet u investeren in Axie Infinity (AXS) in juli?

Op 14 juli steeg het handelsvolume van de Axie Infinity token AXS/USD met meer dan 35% in een tijdsbestek van 24 uur, waarin de Axie prijs met 8% steeg. In feite bereikte Axie een nieuw record van $ 22, en het vertoont geen tekenen van stoppen, dus het is niet te laat om Axie Infinity in juli te kopen.

De groei van Axie Infinity

Axie Infinity heeft meer dan 250.000 actieve spelers, waar de duurste Axie ooit verkocht 300 ETH was, en waar meer dan 90.000 ETH werd verhandeld op hun interne marktplaats.

Het meest fascinerende aspect van dit alles is het feit dat, terwijl bijna alle andere digitale valutamarkten momenteel in waarde dalen, dit token nieuwe hoogtepunten bereikt.

In feite heeft het hele platform de afgelopen dagen een enorme vraag gezien, en andere tokens binnen de gaming-sectie van blockchain technologie hebben koopdruk gezien.

Om Axie Infinity te kunnen spelen, moet u drie Axie NFT’s kopen op de marktplaats van het spel.

Dit is echter een moeilijke taak geworden vanwege het feit dat ze behoorlijk in waarde zijn gestegen.

De Axie Infinity Shards of AXS is het eigen unieke governance-token van het ecosysteem.

Het wordt gebruikt om deel te nemen aan belangrijke bestuursstemmingen en geeft houders inspraak als het gaat om hoe fondsen binnen de Axie Community Treasury daadwerkelijk worden besteed.

Moet u investeren in Axie Infinity (AXS)?

Op 14 juli was AXS $ 22.

Dit markeerde een van zijn nieuwe all-time highs als het gaat om waarde, en het vertoonde geen tekenen van stoppen.

Dit is echter misschien niet de enige indicator waar we naar moeten kijken.

Op 1 juli had het zijn laagste waarde van de maand op $ 5, en het zag een nieuwe piek op 7 juli, waar het naar $ 16 sprong. Het viel later terug naar $ 11 op 9 juli, om op 10 juli weer op te lopen tot $ 19.

Dit laat zien hoe volatiel deze valuta is, en we kunnen een patroon zien waarin het zelfs toen het in waarde daalde, weer op snelheid kwam.

Bovendien laten gegevens van IntoTheBlock zien dat AXS de afgelopen 7 dagen $ 41,62 miljoen transacties van meer dan 100.000 heeft gehad.

Aangezien dit echter een spel is en spelers inderdaad drie NFT-tokens moeten kopen om te kunnen spelen, is de community ook een belangrijk aspect dat we moeten analyseren.

Uit de gegevens blijkt dat het een stijging van 27% heeft als het gaat om nieuwe telegramleden in de afgelopen 7 dagen.

Deze groei in gebruikers toont de groei van de vraag. Hoe meer spelers meedoen, hoe meer NFT’s er moeten worden gekocht, dus de vraag naar AXS stijgt en ook de waarde.

Als dit het geval is, is het verkrijgen van AXS voor $ 22 een waardevolle investering, aangezien we het token tegen eind juli kunnen zien groeien naar het bereik van $ 28 als het dit tempo aanhoudt.

The post Waarom moet u investeren in Axie Infinity (AXS) in juli? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*