Crypto-Prijzen.nl

Waarom moet u FTX kopen na de samenwerking met LedgerX?

Waarom moet u FTX kopen na de samenwerking met LedgerX?

FTX FTT/USD is een crypto derivatenbeurs waar gebruikers een breed scala aan cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen en toegang kunnen krijgen tot indexfutures met lage kosten en tot 101x leverage.

De FTX token (FTT) is de utility-token op de beurs die wordt gebruikt om handelskosten te verlagen of als onderpand tegen futures-posities te dienen.

Het LedgerX partnerschap als katalysator voor groei

Op 31 augustus kondigde FTX US aan dat ze LedgerX overnemen om CFTC gereguleerde cryptoderivaten aan te bieden aan de Amerikaanse markt.

Dit komt na een lange reeks nieuwe partnerschappen en het kopen van naamrechten. Het is ook de officiële cryptobeurs geworden om Major League Baseball te sponsoren.

LedgerX is een beurs voor digitale valutafutures en opties, en het is een door de US Commodity Futures Trading Commission gereguleerde ontwerpcontractmarkt (DCM), evenals een derivatenclearingorganisatie (DCO) en een swap-uitvoeringsfaciliteit (SEF).

Moet u FTX Token (FTT) kopen?

Op 3 september had FTX Token (FTT) een waarde van $ 64,85.

Om een idee te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in augustus doornemen.

FTT bereikte zijn hoogste punt ooit op 2 september met een waarde van $ 69,97. Dit maakte het slechts 8% hoger in waarde dan op 3 september.

De laagste prijs van FTT was op 2 augustus, waar de waarde $ 34,47 bedroeg.

Het hoogste punt werd bereikt op 13 augustus, waar het een waarde had van $ 54,01. Hier kunnen we zien dat de prijs gedurende de maand met 56% is gestegen. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag FTX Token (FTT) de afgelopen zeven dagen een totale instroom van $ 346,33 miljoen en een totale uitstroom van $ 386,62 miljoen.

Verder zag het 11.34K in totaal adressen als zijn 30-dagen gemiddelde, met zijn hoogste op 13.01K adressen en zijn laag op 9.96K adressen.

Met het LedgerX partnerschap zien we een toename van de activiteit en behoefte aan het FTX token, wat zou kunnen leiden tot een toename van het circulerende aanbod.

Op basis van al deze gegevens kunnen we verwachten dat het token eind september de prijs van $ 70,36 bereikt, wat het een goede koopbeslissing maakt.

The post Waarom moet u FTX kopen na de samenwerking met LedgerX? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*