Crypto-Prijzen.nl

Waarom Litecoin (LTC) een goede koop kan zijn in juli?

Waarom Litecoin (LTC) een goede koop kan zijn in juli?

Litecoin LTC/USD is een altcoin die is gebouwd om vier keer sneller te zijn dan Bitcoin en is als zodanig op veel meer manieren geïmplementeerd.

Litecoin vooruitgang

Op 7 juli onthulde Visa dat er in de eerste helft van 2021 meer dan $ 1 miljard aan cryptocurrency is uitgegeven met hun kaarten.

Litecoin heeft zijn eigen Visa kaarten waarmee u Litecoin binnen enkele minuten in dollars kunt omzetten.

Op 12 juli verkocht de General Services Administration 150 Litecoin naast 25 Bitcoin met een totale geschatte waarde van meer dan $ 1 miljoen.

Dit toont aan dat er meer gebruik wordt gemaakt van de Litecoin blockchain en dat de vraag naar deze cryptocurrency tokens groot is.

Bovendien kondigde Grayscale op diezelfde datum aan dat het aanvullende trusts heeft ingediend om rapporterende bedrijven te worden.

Dit zal zeker veel interesse wekken voor de Litecoin blockchain en de vraag naar LTC-tokens verhogen die daardoor in waarde kunnen stijgen.

Moet u Litecoin (LTC) kopen?

Op 15 juli had Litecoin een prijs van $124.

Litecoin’s hoogste punt ooit was $ 413. Dit geeft ons een beeld van hoe hoog het token kan stijgen.

Laten we juni analyseren om een beeld te krijgen van de eerdere groei.

Litecoin (LTC) behaalde een van de hoogste punten op 3 juni, met een waarde van $189.

Litecoin (LTC) zag een van zijn laagste punten op 22 juni, met een waarde van $ 113.

Hier zien we een verschil van 40% in waarde.

Dit betekent dat als u Litecoin kunt krijgen voor de prijs van $ 124, en het oploopt tot $ 189, je een stijging van 52% ziet.

Als Litecoin weer zijn hoogste punt ooit bereikt, zou u een stijging van 233% kunnen verwachten.

Gezien het feit dat Visa aantoonde dat miljarden dollars in cryptocurrency vorm werden uitgegeven aan cryptocurrencies en dat Litecoin een enorm circulerend aanbod van 66 miljoen LTC heeft, is het potentieel zeker aanwezig om weer in waarde te stijgen.

De samenwerking van Litecoin met Landon Cassil, een NASCAR coureur en Litecoin supporter, laat zien dat Litecoin de aantrekkingskracht uitoefent op mainstream.

Deze twee voorbeelden plaatsen de zaken in perspectief, aangezien we duidelijk getuige kunnen zijn van een push om van Litecoin een reguliere valuta te maken die in veel echte gevallen kan worden gebruikt.

Met dit momentum heeft Litecoin het potentieel om tegen eind juli 20% in waarde te stijgen, en dit is de reden waarom het kopen van Litecoin een waardevolle investering kan zijn.

The post Waarom Litecoin (LTC) een goede koop kan zijn in juli? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*