Crypto-Prijzen.nl

Waarom is de prijs van Binance Coin (BNB) vandaag met meer dan 3% gestegen?

Waarom is de prijs van Binance Coin (BNB) vandaag met meer dan 3% gestegen?

De prijs van Binance cryptomunten stijgt sinds 16 april en de bullish trend lijkt met de dag aan kracht te winnen.

Op het moment van schrijven handelt BNB tegen $ 420,39, een stijging van 3,94% in de afgelopen 24 uur. Het heeft een dagelijkse high van $ 424,27 en een dagelijkse low van $ 403,95 bereikt.

Laten we nu kijken naar wat de huidige prijsstijging van Binance munten veroorzaakt.

Waarom stijgt de prijs van de Binance Coin?

Er zijn verschillende redenen toegeschreven aan de opwaartse trend, waaronder; Binance gaat door met het verbranden van BNB; de Q1 massive burn en Gulf Energy Development creëert een joint venture met Binance.

Binance blijft BNB verbranden

Vandaag, 19 april, is de BNB prijs blijven rallyen met dank aan het groeiende optimisme dat Binance, de grootste crypto exchange ter wereld, de tokenprijs zal blijven ondersteunen. Bovendien had de Binance keten beloofd om zijn BNB verbranding door te zetten.

Volgens Binance CEO, Changpeng Zhao, hebben ze het doel voor het eerste kwartaal al bereikt, door $ 772,3 miljoen aan BNB cryptomunten te verbranden.

Q1 enorme verbranding

Tijdens het eerste kwartaal van 2022 werden in totaal 1,8 miljoen BNB tokens verbrand, ter waarde van $ 741,8 miljoen met een snelheid van $ 403 per token.

In de Q2 burn, zullen naar verwachting meer dan 1,8 miljoen Binance munten ter waarde van $ 769,4 miljoen naar een “dead wallet” worden gestuurd. De burn prijs zal naar verwachting $ 424 per token zijn.

In de afgelopen week zijn er al meer dan 2.600 BNB tokens ter waarde van $ 1,1 miljoen verbrand.

Cumulatief, zijn tot nu toe in totaal 35,3 miljoen BNB tokens naar een dead wallet gestuurd.

Dit proces is mogelijk gemaakt sinds BNB is geïntegreerd met een functie voor het automatisch burnen, wat het aanbod van BNB munten beperkt tot 100 miljoen om voorspelbaarheid en transparantie te bieden aan de gemeenschap.

Gulf Energy Development gaat joint venture aan met Binance

Een van Thailand’s grootste particuliere energieproducenten, Gulf Energy Development, gaat een joint venture aan met het Binance platform om de digitale activa exchange activiteiten te betreden.

Volgens de rapporten zal de onderneming een 51-49 partnerschap zijn, bovendien heeft Gulf een belang van 0,4% in Binance US ter waarde van $ 20 miljoen geïnvesteerd.

Het bericht Waarom is de prijs van Binance Coin (BNB) vandaag met meer dan 3% gestegen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*