Crypto-Prijzen.nl

Waar u vandaag SafeMoon kunt kopen: de ‘volgende Dogecoin’ debuteert op Ethereum

Waar u vandaag SafeMoon kunt kopen: de ‘volgende Dogecoin’ debuteert op Ethereum

Naast Dogecoin was SafeMoon een van de belangrijkste succesverhalen over cryptocurrency dit jaar. Na de lancering begin maart van dit jaar, steeg de SAFEMOON prijs snel naar een hoge piek op 21 april.

Wat volgde was een vluchtige reis die uiteindelijk leidde tot een gestage daling van de afgelopen maand. Hoewel sommige beleggers zich misschien ontmoedigd voelen door deze prijsactie, zijn anderen van mening dat de SAFEMOON munt nu met korting wordt verhandeld en goed gepositioneerd is voor een nieuwe bull run.

Ondanks een bearish trend in de bredere cryptocurrency markt, is SafeMoon crypto er de afgelopen week in geslaagd om zijn opwaartse lading te herstellen.

Vanwege deze verschuiving in momentum, hebben steeds meer beleggers vragen gesteld als ‘hoe koop ik SafeMoon munten online’ en ‘waar kan ik SafeMoon tokens kopen’. Om deze populaire vragen te beantwoorden, legt dit artikel uit wat SafeMoon is, beoordeelt het de toekomstige investeringsvooruitzichten en geeft het een SAFEMOON prijsvoorspelling.

Als u onmiddellijk munten wilt kopen, vindt u in de volgende paragraaf onze analistenlijst met de beste plaatsen om SafeMoon munten te kopen.

Hoe & waar u SafeMoon ‘aandelen’ online kunt kopen

Laten we allereerst een veelvoorkomende misvatting uit de wereld helpen: u kunt geen SafeMoon aandelen kopen. SafeMoon is een cryptocurrency, geen aandeel. Zorg ervoor dat u dit belangrijke verschil begrijpt voordat u in SafeMoon investeert.

Als u SafeMoon crypto snel en gemakkelijk wilt kopen, meldt u dan aan bij een crypto broker, stort geld en koop het aantal SAFEMOON munten dat u wilt. Hoewel sommige crypto investeerders graag gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) gebruiken, kunnen ze eenvoudigweg de lage kosten en betrouwbaarheid van brokers niet evenaren.

Dus, hier is onze lijst met de twee beste platforms om SAFEMOON munten te kopen, verkopen en verhandelen:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is SafeMoon?

Opgericht in de VS op 8 maart 2021 en gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC), is het een gedecentraliseerd financieel (DeFi) project en verhandelbare cryptocurrency. Het ontwikkelingsteam van het project heeft hard gewerkt aan het bouwen van een ecosysteem met tokenomische parameters die degenen belonen die SAFEMOON munten kopen en vasthouden, en degenen die verkopen met vergoedingen bestraffen.

Meer specifiek berekent SafeMoon een boete van 10% op alle verkopen van tokens. 5% hiervan wordt herverdeeld aan tokenhouders, waardoor ze worden gestimuleerd om munten voor de lange termijn vast te houden. Dit vermindert de volatiliteit door de handel te ontmoedigen, en het extra percentage dat wordt verbrand, zal geleidelijk de schaarste vergroten, wat zou moeten leiden tot prijsstijging.

Het doel op lange termijn is dat SafeMoon enkele van de vermeende problemen met andere populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin rechtzet door een duidelijke, door de gemeenschap aangestuurde routekaart te bieden voor het creëren van collectieve rijkdom.

Dit jaar is SafeMoon van plan om zijn eigen gedecentraliseerde beurs en NFT marktplaats te lanceren, wat een nieuwe inkomstenstroom voor het project en extra potentiële katalysatormomenten voor de kalenders van investeerders oplevert. Bovendien is vandaag de eerste brug van het project gelanceerd, waardoor SafeMoon voor het eerst beschikbaar is op Ethereum.

Moet ik vandaag SafeMoon kopen?

Als u zich concentreert op de technische analyse kant van de procedure, lijkt SAFEMOON onlangs de bearish trend te hebben doorbroken en de indicatoren zien er positief uit voor een prijsopleving. Het plafond voor SafeMoon lijkt veel veelvouden hoger te zijn dan de prijs waartegen het momenteel handelt, en het vermogen om beter te presteren dan de bredere bloedende markt is indrukwekkend.

Handelaren kunnen worden ontmoedigd door de 10% omzetbelasting, hoewel langetermijn beleggers zullen worden aangemoedigd door het potentieel voor een stabiel passief inkomen en geleidelijk toenemende schaarste. Met de lancering van de SafeMoon portemonnee in de achteruitkijkspiegel en verschillende nieuwe ondernemingen aan de horizon, zou het project een veelbelovende paar maanden kunnen ingaan.

Zorg er bij het beleggen in een altcoin echter voor dat u zich bewust bent van de verhoogde risico’s en volatiliteit die inherent zijn aan de ruimte. Op voorwaarde dat u uw eigen uitgebreide due diligence uitvoert en precies begrijpt waar u aan begint, kan SAFEMOON een lonende investering zijn.

Zal SAFEMOON me rijk maken?

Dit is onwaarschijnlijk, hoewel er dit jaar vreemdere dingen zijn gebeurd in de wereld van cryptocurrency.

Het is echter vermeldenswaard dat van alle altcoins op de markt, SAFEMOON een van de weinige opties is die al heeft aangetoond dat het in staat is om exponentieel in waarde te stijgen. Dus als u op zoek bent naar een munt met een hoog risico die enorme beloningen kan opleveren, zijn er niet veel met betere referenties dan SAFEMOON.

SAFEMOON prijsvoorspelling

Veel commentatoren en analisten zijn van mening dat SAFEMOON nu een bodem kan bereiken, en als dit het geval is, zou een rally naar het maandelijkse hoogtepunt van $ 0,00000481 ten opzichte van de huidige prijs van $ 0,000003439 niet verrassend zijn. Als de bullmarkt weer op gang komt, zou een terugkeer naar en boven hoogtepunten van $0,00001 op het spel kunnen staan.

Zorg ervoor dat u onze SafeMoon prijsvoorspelling met een korreltje zout neemt. Het berekenen van een voorspelling voor de prijs van een altcoin is buitengewoon moeilijk gezien het aantal onbekenden, variabelen en de enorme volatiliteit van de cryptocurrency markt.

Social media aandacht voor $SAFEMOON

Lees het cryptocurrency nieuws van Invezz als u de laatste informatie over $SAFEMOON en andere trending cryptocurrency projecten wilt weten.

The post Waar u vandaag SafeMoon kunt kopen: de ‘volgende Dogecoin’ debuteert op Ethereum appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*