Crypto-Prijzen.nl

Waar u The Graph crypto kunt kopen: onze GRT prijsvoorspelling

Waar u The Graph crypto kunt kopen: onze GRT prijsvoorspelling

The Graph (GRT) is vandaag met 15% in waarde gestegen en consolideert een stijging van 41% in de afgelopen week. Nu hebben investeerders in de cryptocurrency sector hun interesse in GRT munten vergroot, op zoek naar een mogelijkheid om in een gunstige prijsklasse binnen te komen.

In het licht van deze toegenomen vraag, dachten we dat het nuttig zou zijn om een artikel uit te brengen waarin het belangrijkste wordt beschreven dat u moet weten over The Graph crypto, inclusief wat het is, hoe het werkt en wat onze GRT prijsvoorspelling is.

Voordat we daarop ingaan, scrolt u naar de onderstaande paragraaf om de beste plaatsen te vinden om The Graph munten in Nederland en elders te kopen.

Waar kan ik The Graph munt online kopen?

Als u in The Graph crypto wilt investeren, raden we u aan u aan te melden bij een goedkope cryptocurrency broker, geld te storten en munten te kopen. Hoewel sommige crypto investeerders en handelaren er de voorkeur aan geven GRT tokens te kopen via een gedecentraliseerde beurs (DEX), zijn we van mening dat crypto brokers de meeste beleggers/handelaren de beste ervaring bieden.

Dus, hier zijn de twee beste platforms om The Graph crypto te kopen, verkopen en verhandelen:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is The Graph?

Het is in wezen een zoekmachine voor de blockchain. Gedecentraliseerde apps (dApps) kunnen The Graph gebruiken om in de blockchain naar gegevens te zoeken. Ze kunnen dan weergeven wat ze vinden in plaats van die gegevens zelf te moeten maken en opslaan.

Het native token van The Graph is GTR, en deze cryptocurrency drijft het hele platform aan en biedt een betaalmiddel voor gebruikers en een stimulans voor goed gedrag.

Door dApps toe te staan gegevens te indexeren in plaats van deze zelf te bewaren, wordt het hele proces van het bouwen van een nieuwe app op de blockchain eenvoudiger. De langetermijn visie van The Graph is voor het aan het worden Google blockchain gebaseerde equivalent. Verschillende grote gedecentraliseerde beurzen gebruiken The Graph al om actuele prijsstatistieken weer te geven, zoals Curve en Uniswap.

Moet ik GRT munten kopen?

Of u The Graph crypto wel of niet moet kopen, hangt af van uw eigen investeringsstrategie. Als u op zoek bent naar een volatiele maar zeer winstgevende cryptocurrency met het potentieel voor dramatische groei, kan The Graph een ideale troef zijn. Als u daarentegen iets stabielers en voorspelbaars wilt, is investeren in cryptocurrency misschien niet het beste idee.

Zal The Graph munt me rijk maken?

Hoewel dit volkomen onwaarschijnlijk is, is het niet onmogelijk. Munten met veel minder referenties dan GRT hebben in een zeer korte tijd al een exponentiële prijsstijging ervaren; neem bijvoorbeeld Dogecoin.

De prijsvoorspelling voor The Graph

Hoewel prijsvoorspellingen voor cryptocurrencies meestal een zekere mate van giswerk met zich meebrengen (gezien hoe moeilijk het uitvoeren van fundamentele analyse zo moeilijk is en de belangrijke rol van het marktsentiment), is hier onze GRT prijsvoorspelling:

In plaats van een definitief antwoord te geven op vragen als ‘Wat zal The Graph waard zijn in 2021’ of ‘Wat zal The Graph waard zijn in 2025’, hebben we een minder tijdspecifieke langetermijnvisie gegeven. We zijn van mening dat GRT in bullish marktomstandigheden binnen een jaar $ 2,40 zou kunnen bereiken en tot $ 9,50 in 5 jaar.

Hoewel dit ambitieus lijkt, baseren we het op de waarde van de technologie van GRT, het aanzienlijke marktaandeel dat The Graph al heeft weten te verwerven en het positieve marktsentiment dat het activum momentum geeft. Bovendien is dit prijsdoel eigenlijk veel gematigder dan het cijfer dat in veel andere gerespecteerde crypto-publicaties wordt gegeven.

Social media aandacht voor $GRT

Bekijk het cryptonieuws van Invezz voor het laatste nieuws over The Graph en andere trending cryptocurrency projecten.

The post Waar u The Graph crypto kunt kopen: onze GRT prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*