Crypto-Prijzen.nl

Waar u Stellar (XLM) kunt kopen na de samenwerking met MoneyGram

Waar u Stellar (XLM) kunt kopen na de samenwerking met MoneyGram

Stellar (XLM) zit sinds 27 september in een bullish trend en het momentum van de trend zal naar verwachting sterker worden na de samenwerking met MoneyGram, zodat MoneyGram klanten USDC stablecoin schikkingen kunnen maken. De bullish trend heeft de aandacht getrokken van beleggers die de lange termijn bullrun die net zou kunnen beginnen, niet willen missen.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen de munt in de gaten te houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat Stellar (XLM) is en de beste plaats om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Stellar (XLM) te kopen

Wilt u profiteren van de huidige Stellar (XLM) bullish trend, maar vraagt u zich af hoe en waar u de XLM munt online kunt kopen? Nou, u hoeft zich geen zorgen meer te maken. U bent op de juiste plaats!

Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste aantal XLM tokens te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u XLM tokens online kunt kopen:

eToro

Koop vandaag nog XLM met eToro

NAGA

Opgericht in 2015, NAGA is een Fintech bedrijf gericht op een revolutie in de wereld door de decentralisatie van financiële technologie en het verstrekken van toegang tot de beste marktinstrumenten voor iedereen over de hele wereld. Hun team werkt onvermoeibaar om de technologie, middelen en ondersteuning voor iedere ondernemer die moet vertrouwen in de handel beslissingen te nemen.

Koop vandaag nog XLM met NAGA

Wat is Stellar (XLM)?

Stellar (XLM), ook wel Stellar Lumens genoemd, is het native token van Stellar blockchain.

Samengevat, Stellar blockchain is een open-source netwerk waarmee mensen geld kunnen verplaatsen en opslaan zonder door grenzen te worden beperkt. Het is een hard fork van Ripple blockchain, hoewel de code toen werd herschreven.

Toen het begon, was het bedoeld om mensen zonder bankrekening te helpen, maar met de tijd werden de prioriteiten uitgebreid met het helpen van financiële bedrijven om verbinding te maken via blockchain technologie.

Terwijl houders van XLM tokens profiteren van de handel op de beurs, wordt het token ook gebruikt als brug voor bedrijven en mensen die activa over de grenzen heen verhandelen via de Stellar blockchain.

Moet ik vandaag XLM tokens kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die een real-world use case heeft en waarvan de waarde naar verwachting in de toekomst zal stijgen, dan is XLM een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Stellar prijsvoorspelling

De huidige bullish trend van de XLM prijs zal naar verwachting aanhouden, vooral nadat het is gaan samenwerken met MoneyGram en Circle om MoneyGram klanten in staat te stellen USDC stablecoin schikkingen te doen.

Geweldige berichtgeving op social media

The post Waar u Stellar (XLM) kunt kopen na de samenwerking met MoneyGram appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*