Crypto-Prijzen.nl

Waar u SHIBA INU (SHIB) munten kunt kopen: het stijgt na de tweet van Elon Musk

Waar u SHIBA INU (SHIB) munten kunt kopen: het stijgt na de tweet van Elon Musk

De populariteit en prijs van SHIBA INU (SHIB) zijn gestegen sinds de lancering en trok investeerders aan, met name degenen die de pomp van de eerste meme munt met hondenthema – de Dogecoin (DOGE) hebben gemist. SHIB is momenteel zeer betaalbaar en investeerders verwachten dat de prijs naar de hoogten van DOGE en zelfs hoger zal stijgen.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen die de SHIB munt in de gaten houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat SHIBA INU (SHIB) is en de beste plaats te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om SHIBA INU te kopen

eToro

Koop vandaag nog SHIB met eToro

Capital.com

Capital.com biedt beleggers een bekroonde trading platform dat toegang tot meerdere financiële markten, waaronder de nieuwe en spannende cryptogeld markt.

Koop vandaag nog SHIB met Capital.com

Wat is SHIBA INU?

SHIBA INU is een gemeenschapsmunt met een Shiba hondenthema die in augustus 2020 is gemaakt.

Het maakt deel uit van een zwerm cryptocurrencies met hondenthema, waaronder Dogecoin (DOGE), Baby Dogecoin (BabyDoge), JINDO INU (JIND), Alaskan Malamute Token (LASM), Shibapup en Alaska Inu (LAS).

SHIBA INU heeft investeerders aangetrokken, vooral degenen die de pomp van de Dogecoin hebben gemist die DOGE van ongeveer $ 0,0002 naar $ 0,75 bracht.

Moet ik vandaag de SHIB token kopen?

Als u op zoek bent naar een meme-munt die betaalbaar is en waarvan de populariteit toeneemt, dan is de SHIB munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

SHIBA INU prijsvoorspelling

SHIBA INU (SHIB) munt is de afgelopen maanden trending geweest en de prijs zal naar verwachting blijven stijgen met alle ogen gericht op wanneer Robinhood het op zijn platform voor handel vermeldt.

SHIBA INU aandacht op social media

The post Waar u SHIBA INU (SHIB) munten kunt kopen: het stijgt na de tweet van Elon Musk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*