Crypto-Prijzen.nl

Waar u SafePal (SFP) munten kunt kopen: meer dan 140% gestegen

Waar u SafePal (SFP) munten kunt kopen: meer dan 140% gestegen

De prijs van SafePal (SFP) is sinds 12 oktober in een stijgende lijn, drie dagen nadat SafePal zijn samenwerking met DreamsQuest aankondigde voor zijn allereerste $DREAM Airdrop. De SFP munt is de afgelopen 24 uur met meer dan 140% gestegen en heeft de aandacht van de meeste beleggers getrokken.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen de munt in de gaten te houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat Stellar (XLM) is en de beste plaats om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om SafePal (SFP) te kopen

Wat is SafePal (SFP)?

SafePal (SFP), gewoonlijk gewoon SFP genoemd, is het oorspronkelijke token van de SafePal portemonnee.

SafePal Wallet werd in 2018 gelanceerd om gebruikers te helpen hun digitale activa op te slaan en te beschermen. Het biedt zowel hardware als software wallets, die worden beheerd via de SafePal app.

De portemonnee ondersteunt veel van de cryptocurrencies, waaronder tokens die zijn gemaakt op Ethereum, TRON en Binance Smart Chain (BSC).

Moet ik vandaag de SFP token kopen?

SFP heeft goede vooruitzichten getoond om een bullish run te ontketenen waardoor het voorbij zijn huidige recordhoogte van $ 4,39 zou kunnen schieten. Daarom kan het een goed moment zijn om te kopen.

Desalniettemin moet u zich ervan bewust zijn dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

SafePal prijsvoorspelling

De huidige bullish trend van de SFP prijs zal naar verwachting nog enige tijd aanhouden en zou voor het einde van het jaar zijn hoogste punt ooit kunnen bereiken.

SafePal (SFP) social media aandacht

The post Waar u SafePal (SFP) munten kunt kopen: meer dan 140% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*