Crypto-Prijzen.nl

Waar u REQ token kunt kopen na een samenwerking met Coinbase

Waar u REQ token kunt kopen na een samenwerking met Coinbase

Request (REQ) token heeft een monster bull run ontketend nadat Request Network een samenwerking met Coinbase aankondigde. Het token schoot met meer dan 200% omhoog onmiddellijk nadat het partnerschap openbaar werd gemaakt en het heeft de bullish trend tot nu toe behouden.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en vasthouden van de REQ munt, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om REQ munten te kopen

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog REQ met Pepperstone

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Koop vandaag nog REQ met CAPEX

Wat is een REQ token?

REQ is de native cryptocurrency van het Request Network en het is een ERC-20 token.

Voor degenen die nieuw zijn bij Request Network: het is een op Ethereum gebaseerd gedecentraliseerd betalingssysteem waarmee gebruikers op een veilige manier betaling kunnen aanvragen en geld kunnen ontvangen zonder tussenpersonen. Het REQ token wordt gebruikt als een utility-token in het netwerk.

The Request Network maakt gebruik van Ethereum en IPFS om het niveau van privacy, beveiliging en gegevenseigendom voor zijn gebruikers te verhogen.

Door de samenwerking met The Sandbox zal Request Network helpen bij het automatiseren van The Sandbox betalingen.

Moet ik vandaag REQ kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die zich op een monsterlijke bull run bevindt, dan is de REQ munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

REQ prijsvoorspelling

De samenwerking tussen Request Network en The Sandbox, een langverwacht metavers project, zal naar verwachting de prijs van REQ naar zijn hoogste punt ooit van $ 1,18 stuwen.

$REQ aandacht op social media

The post Waar u REQ token kunt kopen na een samenwerking met Coinbase appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*