Crypto-Prijzen.nl

Waar u Real Trump Token kunt kopen: de eerste crypto die is ontworpen voor campagnefinanciering

Waar u Real Trump Token kunt kopen: de eerste crypto die is ontworpen voor campagnefinanciering

Cryptocurrencies vegen de wereld over als een lopend vuurtje in die mate dat zelfs de politiek heeft besloten om mee te doen met de introductie van de Real Trump Token V2 (RTTv2), die veel populariteit wint onder crypto investeerders.

Hoewel de prijs momenteel in een neerwaartse spiraal zit, rekenen veel cryptohandelaren op de munt vanwege de slogan ‘alles wat Trump aanraakt, verandert in goud’.

Om investeerders en handelaren te helpen die de Real Trump Token willen kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om RTTv2 munten te kopen

Omdat RTTV2 zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt RTTV2 nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om RTTV2 nu te kopen:

1. Schaf BNB bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals Binance ›

We raden Binance aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je BNB naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de SushiSwap DEX

Ga naar SushiSwap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je BNB voor RTTV2 wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder RTTV2.

Wat is RTTv2?

RTTv2 is de korte naam voor de Real Trump Token V2.

Voor degenen die over de Real Trump Token V2 horen, werd het eerder gewoon Real Trump Token genoemd voordat het werd geüpgraded naar Real Trump Token V2.

Het token is uniek omdat het de eerste cryptocurrency is die is gelanceerd om de financiering van politieke campagnes in de VS te vergemakkelijken. De RTTv2 is specifiek gericht op de financiering van de GOP campagnes in de VS als Donald Trump herverkiezing zoekt bij de volgende verkiezingen.

3% van alle transactiekosten voor inkortingen waarbij de RTTv2 betrokken is, wordt gedoneerd ter ondersteuning van doelen zoals de American First Movement en de herverkiezing van Donald J. Trump als president bij de volgende Amerikaanse verkiezingen.

Moet ik vandaag de RTTv2 token kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die de afgelopen weken is gedaald, maar goede vooruitzichten heeft om in de toekomst aanzienlijke winsten te boeken, dan is de RTTv2 een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

RTTv2 prijsvoorspelling

RTTv2 is een relatief nieuwe cryptocurrency en het is vrij moeilijk om een beslissende prijsvoorspelling te doen, aangezien er geen rijke marktprijsgeschiedenis is om te gebruiken.

Desalniettemin wordt verwacht dat de munt aan kracht zal winnen terwijl we op weg zijn naar de volgende presidentsverkiezingen in de VS en analisten verwachten dat de waarde ervan richting $ 1 zal gaan.

$RTTv2 verslaggeving op social media

The post Waar u Real Trump Token kunt kopen: de eerste crypto die is ontworpen voor campagnefinanciering appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*