Crypto-Prijzen.nl

Waar u Ravencoin kunt kopen: het is 14% hoger voor de halvering

Waar u Ravencoin kunt kopen: het is 14% hoger voor de halvering

De prijs van Ravencoin stijgt sinds 14 december 2021 en analisten hebben hun koersdoel vastgesteld op $ 0,12.

De huidige prijsstijging wordt toegeschreven aan de hype rond de langverwachte halvering van Ravencoin die gepland staat voor 10 januari.

Hier is een kort artikel om beleggers te helpen die geïnteresseerd zijn in het kopen van de Ravencoin (RVN). In het artikel wordt uitgelegd hoe en waar u de RVN munt kunt kopen en wat het is.

Scroll voor meer informatie naar beneden in het artikel dat begint met hoe en waar u de Ravencoin online kunt kopen.

Hoe en waar u Ravencoin online kunt kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog RVN met Plus500

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog RVN met Pepperstone

Wat is Ravencoin (RVN)?

Ravencoin (RVN) is de eigen valuta van een peer-to-peer cryptocurrency beurs genaamd Ravencoin.

In tegenstelling tot andere peer-to-peer cryptobeurzen, biedt Ravencoin een platform voor handelaren en investeerders om onderling tokenized activa te creëren en te verhandelen. Gebruikers kunnen alle echte of digitale activa verhandelen.

Ravencoin Exchange heeft geen ontwikkelingsteam dat verantwoordelijk is voor zijn activiteiten. Het is een open-source project waarvan de kernontwikkelaars Tron, RavoncoinDev en Chatturga zijn.

Moet ik vandaag Ravencoin kopen?

Ravencoin (RVN) zou een goede investering kunnen zijn gezien de recente prijsbewegingen en het feit dat het een cryptocurrency is die is gekoppeld aan een peer-to-peer cryptobeurs die het potentieel heeft om te groeien.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is; wat betekent dat het sentiment in seconden kan veranderen van bull naar bear.

Ravencoin prijsvoorspelling

Als de huidige bullish trend zich voortzet, kan de munt boven $ 0,12 uitkomen voordat hij naar de huidige all-time high gaat.

$RVN aandacht op social media

The post Waar u Ravencoin kunt kopen: het is 14% hoger voor de halvering appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*