Crypto-Prijzen.nl

Waar u QuickSwap (QUICK) kunt kopen: het native token van de grootste dApp op Polygon

Waar u QuickSwap (QUICK) kunt kopen: het native token van de grootste dApp op Polygon

QuickSwap (QUICK) haalt de krantenkoppen na de recente bearish trend. Momenteel bevindt de munt zich in een bullish trend die in de loop van de tijd aan kracht wint, waardoor de aandacht wordt getrokken van crypto investeerders die ernaar streven om deze aan hun portfolios toe te voegen.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen de cryptocurrency in de gaten te houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat QuickSwap (QUICK) is en ook om de beste plek te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om QuickSwap (QUICK) te kopen

Vraagt u zich af hoe en waar u de QuickSwap (QUICK) online kunt kopen om te voorkomen dat u de huidige bullish trend misloopt? Nou, u hoeft zich geen zorgen meer te maken. U bent op de juiste plaats!

Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het aantal QUICK tokens te kopen dat u wilt.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u QUICK tokens online kunt kopen:

eToro

buy-coin-with-brand-today

NAGA

Opgericht in 2015, NAGA is een Fintech bedrijf gericht op een revolutie in de wereld door de decentralisatie van financiële technologie en het verstrekken van toegang tot de beste marktinstrumenten voor iedereen over de hele wereld. Hun team werkt onvermoeibaar om de technologie, middelen en ondersteuning voor iedere ondernemer die moet vertrouwen in de handel beslissingen te nemen.

buy-coin-with-brand-today

Wat is QuickSwap (QUICK)?

QuickSwap (QUICK), dat meestal gewoon $QUICK wordt genoemd, is het native token van de gedecentraliseerde QuickSwap beurs.

Als het de eerste keer is dat u QuickSwap tegenkomt, het is een gedecentraliseerde beurs waar mensen cryptocurrencies kunnen ruilen en het is geforkt van UniSwap. Het gebruikt hetzelfde liquiditeitspoolmodel als UniSwap. Terwijl Uniswap echter op Ethereum blockchain werkt, werkt QuickSwap op Polygon Network.

Gebruikers voegen tokens toe aan de liquiditeitspools en verdienen rente uit de transactiekosten van degenen die tokens wisselen via de liquiditeitspools.

Moet ik vandaag QuickSwap (QUICK) kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency waarvan de waarde het potentieel heeft om snel te groeien, dan is QUICK een goede keuze. Als het de huidige bullish trend aanhoudt, zal de waarde van de munt tegen het einde van het jaar zeker veel meer waard zijn dan wat het nu waard is.

Desalniettemin moet u zich ervan bewust zijn dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

QuickSwap prijsvoorspelling

De huidige QUICK bullish trend zal naar verwachting ten minste het resterende deel van 2021 aanhouden en de munt mogelijk voor het einde van het jaar naar zijn hoogste punt ooit van $ 1.669,32 stuwen.

QuickSwap aandacht op social media

The post Waar u QuickSwap (QUICK) kunt kopen: het native token van de grootste dApp op Polygon appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*