Crypto-Prijzen.nl

Waar u OKB token kunt kopen tijdens de groeiende populariteit van OKEx?

Waar u OKB token kunt kopen tijdens de groeiende populariteit van OKEx?

OKB marcheert sinds half maart 2021 stilletjes omhoog; iets dat de aandacht van de meeste crypto investeerders heeft getrokken omdat de meeste cryptocurrencies in een achtbaan hebben gezeten.

Het is bijna een mysterie hoe het OKB token een bullish trend heeft behouden, ook al hebben de meeste munten, waaronder Bitcoin, moeite om bullish te blijven.

Om investeerders en handelaren te helpen die OKB willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om OKB te kopen

Omdat OKB zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt OKB nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om OKB nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor OKB wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder OKB.

Wat is OKB?

De OKB cryptocurrency is gemaakt door de OK blockchain in samenwerking met de OKEx cryptobeurs. Het is OKEx’s utility token en het stelde OKEx gebruikers in staat om toegang te krijgen tot de speciale functies van de beurs, zoals het staken van beloningen.

OKB wordt ook gebruikt om handelskosten te betalen op OKEx en verleent ook OK blockchain gebruikers stem- en bestuursrechten.

OKEx staat momenteel op nummer drie van cryptobeurzen ter wereld in termen van liquiditeit en nummer vier in termen van handelsvolume.

Moet ik vandaag de OKB munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die een gestage bullish trend vertoont, dan is de OKB een van de beste keuzes. De munt heeft sinds maart van dit jaar een bullish trend behouden, zelfs toen de prijzen van de meeste cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, werden verpletterd.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

OKB prijsvoorspelling

Analisten verwachten dat OKB voor het einde van het jaar zijn hoogste punt ooit van $ 42,36 zal terugwinnen als het op hetzelfde bullish traject doorgaat.

$OKB aandacht op social media

The post Waar u OKB token kunt kopen tijdens de groeiende populariteit van OKEx? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*