Crypto-Prijzen.nl

Waar u Loopring (LRC) kunt kopen: nieuwe ATH na een stijging van 36%

Waar u Loopring (LRC) kunt kopen: nieuwe ATH na een stijging van 36%

Loopring (LRC) heeft van 27 oktober tot nu een monsterlijke bull run gehad die met meer dan 470% is gestegen. De prijsbeweging van de munt heeft de aandacht getrokken van beleggers, van wie de meesten denken dat het net is begonnen aan zijn opwaartse druk.

Om investeerders en handelaren te helpen die de LRC munt willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om LRC te kopen

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog LRC met Pepperstone

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Koop vandaag nog LRC met CAPEX

Wat is Loopring (LRC)?

Loopring (LRC) is het native token van het Loopring blockchain platform.

Voor degenen die nieuw zijn op het Loopring blockchain platform, het is een open-source protocol gebouwd op Ethereum om gedecentraliseerde applicaties toe te staan (DApp0-ontwikkelaars om gedecentraliseerde cryptobeurzen te bouwen.

Het is belangrijk op te merken dat het LRC token een op Ethereum gebaseerd token is en dus kan worden opgeslagen in de meeste ETH compatibele wallets.

Moet ik vandaag de LRC munt kopen?

LRC heeft het potentieel getoond om verder naar boven te gaan en het kan een geweldige investeringsmogelijkheid zijn als u op zoek bent naar een cryptocurrency die u kunt kopen en houden.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Loopring prijsvoorspelling

Loopring heeft iedere dag sinds 4 november nieuwe all-time highs gezet; iets dat bewijst dat de munt in de toekomst voor een hogere prijs bestemd is.

Het zette vandaag een nieuwe ATH op $ 2,59 en experts denken dat het er tussen vandaag en morgen doorheen kan breken.

$LRC aandacht op social media

The post Waar u Loopring (LRC) kunt kopen: nieuwe ATH na een stijging van 36% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*