Crypto-Prijzen.nl

Waar u Litecoin (LTC) kunt kopen na de lancering van LitecoinFAM

Waar u Litecoin (LTC) kunt kopen na de lancering van LitecoinFAM

Litecoin (LTC) haalde de afgelopen dagen de krantenkoppen vanwege zijn bullish trend, terwijl het probeert zijn hoogste punt ooit van $ 412,96 te heroveren.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en vasthouden van de LTC munt, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om LTC te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog LTC met eToro

NAGA

Opgericht in 2015, NAGA is een Fintech bedrijf gericht op een revolutie in de wereld door de decentralisatie van financiële technologie en het verstrekken van toegang tot de beste marktinstrumenten voor iedereen over de hele wereld. Hun team werkt onvermoeibaar om de technologie, middelen en ondersteuning voor iedere ondernemer die moet vertrouwen in de handel beslissingen te nemen.

Koop vandaag nog LTC met NAGA

Wat is Litecoin (LTC)?

Litecoin (LTC) is het oorspronkelijke token van de Litecoin blockchain.

Voor degenen die nieuw zijn bij Litecoin, het is een blockchain die is ontwikkeld om snelle, veilige en goedkope betalingen mogelijk te maken.

Litecoin code is gemaakt op basis van die van Bitcoin. De twee verschillen echter in termen van bloktransactietijd en hash-algoritme. De bloktijd van Litecoin is lager in vergelijking met die van Bitcoin en het heeft ook lage transactiekosten in vergelijking met Bitcoin.

Moet ik de LTC munt vandaag kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die een veelbelovende bullish trend vertoont, dan is Litecoin een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Litecoin prijsvoorspelling

Litecoin zal naar verwachting doorgaan met zijn huidige bullish trend en mogelijk voor het einde van het jaar $ 400 bereiken.

$LTC aandacht op social media

The post Waar u Litecoin (LTC) kunt kopen na de lancering van LitecoinFAM appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*