Crypto-Prijzen.nl

Waar u Let’s Go Brandon munten kunt kopen: een meme-munt die trending is in de VS

Waar u Let’s Go Brandon munten kunt kopen: een meme-munt die trending is in de VS

Let’s Go Brandon is al maanden trending in de VS en trekt de aandacht van de meerderheid van cryptocurrency enthousiastelingen en handelaren over de hele wereld.

Om investeerders en handelaren te helpen die overwegen te investeren in de Let’s Go Brandon munt, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Let’s Go Brandon munten te kopen

Omdat LGB zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt LGB nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om LGB nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor LGB wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder LGB.

Wat is een Let’s Go Brandon munt?

Let’s Go Brandon, gewoon de LGB munt, is een nieuwe cryptocurrency die is ontstaan uit de gezangen van fans die een NASCAR coureur genaamd Brandon Brown toejuichen.

De munt is een meme-munt die is ontstaan uit de “Let’s Go Brandon” gezangen die te horen waren op sportarena’s en bijeenkomsten in de VS. De gezangen begonnen als gejuich, maar werden later politiek voordat ze werden overgenomen door de cryptocurrency gemeenschap om met deze meme-munt te komen.

De Let’s Go Brandon munt is een ERC20 munt en kan dus worden bewaard in een Ethereum compatibele portemonnee.

Moet ik vandaag de LGB token kopen?

Als u op zoek bent naar een nieuwe cryptocurrency, dan kan de Let’s Go Brandon munt een goede keuze zijn.

Houd er echter rekening mee dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en dat marktsentimenten binnen enkele seconden kunnen veranderen, vooral voor nieuwkomers zoals het LGB token.

Let’s Go Brandon prijsvoorspelling

De prijs van de Let’s Go Brandon munt was door het dak gegaan zodra de munt in november werd onthuld en ook begin januari schoot de prijs omhoog, wat investeerders ertoe bracht een doel van $ 0,000002 voor de munt vast te stellen.

Beleggers kunnen echter gedwongen worden hun prijsdoel te herzien nadat de munt een neerwaartse wending nam te midden van de aanhoudende onrust op de cryptomarkt.

$LGB aandacht op social media

The post Waar u Let’s Go Brandon munten kunt kopen: een meme-munt die trending is in de VS appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*