Crypto-Prijzen.nl

Waar u ITAM Games munten kunt kopen: ontdek onze ITAM prijsvoorspelling

Waar u ITAM Games munten kunt kopen: ontdek onze ITAM prijsvoorspelling

Dit artikel vertelt u alles wat u moet weten over ITAM Games en de native cryptocurrency, het ITAM token. De prijs van ITAM munten is de afgelopen 24 uur met ongeveer 115% gestegen tot meer dan $ 0,027, en het handelsvolume is met maar liefst 400% gestegen tot bijna $ 20 miljoen.

Deze statistieken zijn indicatief voor een munt die nu zijn weg vindt naar de mainstream, en als gevolg daarvan onderzoeken steeds meer investeerders ITAM Games om te zien of het een investering is die past bij hun financiële doelen.

Om dit onderzoek te ondersteunen, behandelt dit artikel alle belangrijke dingen die u moet weten. We leggen uit wat ITAM Games is en hoe het project werkt, wat het potentieel is als langetermijn investering en wat onze ITAM prijsprognose is voor de komende jaren.

Voordat we daarop ingaan, dachten we dat het handig zou zijn om uit te leggen waar u nu ITAM munten kunt kopen. Scroll gewoon naar beneden naar het gedeelte direct hieronder om onze lijst te zien met de beste plaatsen om ITAM tokens in Nederland en elders te kopen, verkopen en verhandelen.

Hoe en waar u online ITAM Games munten kunt kopen

Als u wilt investeren in ITAM Games munten, kies dan een cryptocurrency handelsplatform, meld u aan, stort geld en koop het aantal munten dat u wilt. Hoewel sommige mensen graag gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) gebruiken om hun munten te kopen, zijn we van mening dat online cryptocurrency brokers de beste algemene ervaring bieden voor de meeste beleggers en handelaren.

Hier is onze lijst met de beste platforms om ITAM munten snel, gemakkelijk en betaalbaar te kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is ITAM Games (ITAM)?

Het is een cryptocurrency project dat werd opgericht in 2018 en ITAM is het native token dat het platform aandrijft.

Meer specifiek is ITAM Games een op blockchain gebaseerd mobiel gamingplatform dat bovenop het EOS.IO protocol is gebouwd. Er zijn drie belangrijke componenten van het ITAM bedrijfsmodel:

  1. Technologie: ITAM Games levert een ‘unieke middleware technologie om content van derden te consolideren in NFT formaat’.
  2. NFT marktplaats: het bedrijf ontwikkelt zijn eigen NFT marktplaats en beweert een ‘NFT boerderij te hebben waar crypto gebruikers gemakkelijk hun NFT’s kunnen verhandelen.’
  3. Het ITAM token: de ontwikkelaars lijken grote plannen te hebben voor de toekomst van het ITAM token en beweren op de ITAM Games website dat ze de omvang van de hulpprogramma’s van het token vergroten terwijl ze samenwerken met ‘grote spelers’ in gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Door deze drie elementen te gebruiken, claimt ITAM Games game ontwikkelaars te ondersteunen met blockchain technologie, waardoor bestaande games op een ‘gemakkelijke’ manier kunnen worden geïntegreerd met blockchain technologie. Bovendien wil het de inspanningen van gebruikers ‘meer gewaardeerd’ maken door de technologie te ontwikkelen voor het zoeken, verzamelen en afhandelen van digitale activa.

Moet ik ITAM Games munten kopen?

Als u uw eigen due diligence heeft uitgevoerd en heeft vastgesteld dat het ITAM-bedrijfsmodel iets is waar u in gelooft, kan het een slimme zet zijn om wat munten te kopen en ze vast te houden om te speculeren over prijsstijging op de lange termijn.

Beleggen brengt echter altijd risico’s met zich mee, en dit geldt met name voor volatiele digitale activa zoals cryptocurrencies. Zorg ervoor dat u de tijd neemt voordat u instapt en riskeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen.

Zullen ITAM tokens me rijk maken?

Hoewel dit onwaarschijnlijk is, is het niet onmogelijk. We hebben alleen al dit jaar veel cryptocurrencies een enorme prijsstijging zien genereren.

ITAM prijsvoorspelling 2021

Onze ITAM Games prijsvoorspelling is als volgt: $ 0,037 dit jaar, $ 0,042 volgend jaar en tot $ 0,09 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $ITAM

Voor het laatste crypto nieuws over ITAM en andere munten, bekijk de Invezz website.

The post Waar u ITAM Games munten kunt kopen: ontdek onze ITAM prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*