Crypto-Prijzen.nl

Waar u Internet Computer (ICP) munten kunt kopen

Waar u Internet Computer (ICP) munten kunt kopen

Internet Computer (ICP) wordt door de meeste analisten voortdurend beschouwd als oversold en zij geloven dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het uitbreekt en parabolisch wordt.

De munt was het grootste deel van 2021 aan het dalen en analisten denken dat de prijs al een dieptepunt heeft bereikt; wat betekent dat de enige weg nu omhoog is.

Om investeerders en handelaren te helpen die overwegen te investeren in Internet Computer (ICP), heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Internet Computer (ICP) munten te kopen

Omdat ICP zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt ICP nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om ICP nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor ICP wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder ICP.

Wat is Internet Computer (ICP)?

De Internet Computer (ICP) munt is het oorspronkelijke token van de Internet Computer blockchain.

Samengevat, de Internet Computer blockchain is ’s werelds eerste blockchain die net zo werkt als internet.

De Internet Computer blockchain biedt een revolutionaire manier om tokenized internetdiensten, gedecentraliseerde financiële protocollen en pan-industriële platforms en websites te bouwen.

Naast houders die het ICP token verhandelen op cryptobeurzen, wordt het token ook gebruikt om Internet Computer netwerkbeheer te vergemakkelijken, het Internet Computer netwerk van stroom te voorzien en ook deelnemers te belonen die een belangrijke rol spelen, zoals stemmen.

Moet ik vandaag de ICP munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die voldoende is gedaald en nu tekenen begint te vertonen van herstel van zijn val, dan is de ICP munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en dat marktsentimenten binnen enkele seconden kunnen veranderen.

Prijsvoorspelling Internet Computer

Na de drastische daling die in 2021 plaatsvond, denken analisten nu dat de prijs van de Internet Computer (ICP) munt in 2022 weer zal stijgen, vooral gezien de huidige marktbewegingen.

$ICP aandacht op social media

The post Waar u Internet Computer (ICP) munten kunt kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*