Crypto-Prijzen.nl

Waar u Hegic munten kunt kopen na de prijsstijging van 100%?

Waar u Hegic munten kunt kopen na de prijsstijging van 100%?

Op deze pagina wordt alles uitgelegd wat u moet weten over Hegic (HEGIC), een van de populairste cryptocurrencies van deze week. De prijs van HEGIC tokens is vandaag met 75% gestegen tot $ 0,099 en het handelsvolume is met maar liefst $ 50 miljoen gestegen.

Lees deze pagina door om erachter te komen wat Hegic is en hoe het werkt, wat de toekomstperspectieven zijn als investering en wat onze HEGIC prijsprognose is voor 2021 en daarna.

Voordat we daar op ingaan, als u nu in Hegic wilt investeren, moet u een plek vinden om wat Hegic munten te kopen. Ons team van analisten heeft hun topkeuzes hieronder aangegeven; scroll naar beneden om de beste plaatsen te zien om Hegic tokens in Nederland en elders te kopen, verkopen en verhandelen.

Hoe & waar u HEGIC munten online kunt kopen

Om Hegic crypto online te kopen, klikt u op een van de onderstaande links en voltooit u uw aanmelding door enkele basisinformatie in te vullen. Stort vervolgens geld op uw account en koop het aantal HEGIC tokens dat u wilt behouden.

Dit zijn de twee beste platforms om HEGIC crypto nu te kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Hegic (HEGIC)?

Hegic is een cryptocurrency project en HEGIC is het token voor het project.

Meer specifiek is het een on-chain handelsprotocol voor opties dat op Ethereum draait en wordt aangedreven door zowel hedgecontracten als liquiditeitspools. Voor degenen onder u die het nog niet weten, hedgecontracten zijn als opties, en ze geven de houder of koper het recht om een actief te kopen of verkopen tegen een bepaalde prijs (strike) en leggen een verplichting op aan de schrijver of verkoper om een actief in een bepaalde periode te kopen of te verkopen.

Hedge contracten zijn betrouwbaar en censuurbestendig, en ze worden gegarandeerd door de liquiditeit die erin zit en de Ethereum Virtual Machine (EVM), die de code automatisch uitvoert.

HEGIC tokens zijn de utility-token van het Hegic platform en worden gebruikt voor de verdeling van 100% van de afwikkelingskosten tussen alle tokenhouders. Houders hebben ook het recht om deel te nemen aan platformbeheer en krijgen het extra voordeel van 30% korting bij het kopen van contracten op Hegic.

Moet ik vandaag HEGIC munten kopen?

Als u korting wilt krijgen op het kopen van optiecontracten op het Hegic platform, of als u gewoon wilt speculeren over het toekomstige succes van het platform, kan het kopen en vasthouden van HEGIC munten voor de lange termijn een goede zet zijn.

Cryptocurrencies zijn echter volatiel, en dit geldt met name voor opkomende altcoins. Zorg ervoor dat u due diligence uitvoert voordat u uw kapitaal belegt en vermijd altijd het gebruik van geld dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

HEGIC prijsvoorspelling 2021

Onze prijsvoorspelling van Hegic is als volgt: $ 0,144 dit jaar, $ 0,164 in 2022 en tot $ 0,33 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $HEGIC

Kijk voor het laatste nieuws over HEGIC en andere trending cryptocurrencies op de Invezz website.

The post Waar u Hegic munten kunt kopen na de prijsstijging van 100%? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*