Crypto-Prijzen.nl

Waar u Grimacecoin kunt kopen: de trending token na de Twitter-vete van Elon Musk en MacDonald

Waar u Grimacecoin kunt kopen: de trending token na de Twitter-vete van Elon Musk en MacDonald

Een nieuwe cryptocurrency bekend als Grimacecoin is trending in sociale media nadat McDonald’s zei dat het Dogecoin (DOGE) betalingen zal accepteren als Tesla Grimace munten accepteert.

Na de eerste vermelding door McDonald’s heeft de Grimacecoin grip gekregen en behalve dat het volledig nieuw is binnen de crypto sfeer, tonen handelaren al interesse om in de munt te investeren.

Om degenen die naar de Grimace munt kijken te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Grimacecoin te kopen

Omdat GRIMACE zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt GRIMACE nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om GRIMACE nu te kopen:

1. Schaf BNB bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals Binance ›

We raden Binance aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je BNB naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de SushiSwap DEX

Ga naar SushiSwap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je BNB voor GRIMACE wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder GRIMACE.

Wat is Grimacecoin?

Grimacecoin is een volledig nieuwe meme-munt binnen de crypto sfeer. Het kwam aan het licht na een Twitter-vete tussen Elon Musk en McDonald’s.

Elon Musk, de CEO van Tesla, had in een tweet gezegd dat hij een happy meal zou eten als McDonald’s Dogecoin als betaling zou accepteren. McDonald’s CEO antwoordde later door te zeggen dat McDonald’s DOGE alleen zou accepteren als Tesla Grimacecoin zou accepteren.

De Grimacecoin is ontworpen als een “rond, paars wezen van onbepaalde soort met korte armen en benen” zoals bekend bij McDonald’s.

Moet ik vandaag de Grimacecoin kopen?

Als u een fan bent van investeren in nieuwe cryptocurrencies, dan kan de Grimacecoin een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is. U moet zich er ook van bewust zijn dat sommige munten alleen zijn gemaakt om door beroemdheden te pompen en te dumpen en u moet daarom heel voorzichtig zijn bij het kiezen van de munt waarin u wilt investeren.

Grimacecoin prijsvoorspelling

Het is vrij moeilijk om de prijs van Grimacecoin te voorspellen, omdat deze momenteel niet wordt vermeld op grote beurzen van datafeed websites zoals CoinMarketCap en Coingecko.

$GRIMACE berichtgeving op social media

La notizia Waar u Grimacecoin kunt kopen: de trending token na de Twitter-vete van Elon Musk en MacDonald era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*