Crypto-Prijzen.nl

Waar u Goes Up Higher tokens kunt kopen: ontdek onze GUH prijsvoorspelling

Waar u Goes Up Higher tokens kunt kopen: ontdek onze GUH prijsvoorspelling

Goes Up Higher (GUH) is het populairste cryptocurrency project van deze week. In de afgelopen 24 uur is de Goes Up Higher muntprijs met 400% gestegen tot ongeveer $ 128.000 en het handelsvolume van de munt is ook met 180% gestegen.

Dit artikel vertelt u alles wat u moet weten voordat u investeert in Goes Up Higher crypto. We leggen uit wat het project is, hoe het werkt, hoe GUH munten te kopen en wat de toekomstige investeringsvooruitzichten zijn voor het platform.

Als u onmiddellijk munten wilt kopen, scrolt u omlaag naar het gedeelte direct hieronder om onze lijst te zien met de beste plaatsen om Goes Up Higher token te kopen in Nederland en elders.

Waar u Goes Up Higher munten online kunt kopen

Als u op zoek bent naar het beste platform om Goes Up Higher tokens te kopen en verkopen, hoeft u niet verder te zoeken dan de twee onderstaande opties. Dit zijn betrouwbare, goedkope cryptocurrency brokers en ze maken het proces van investeren in cryptocurrency snel en eenvoudig.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de twee beste platforms om Goes Up Higher munten te verhandelen:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is een Goes Up Higher munt?

Het is een vorm van cryptocurrency. Meer specifiek is GUH een elastisch aanbodtoken dat wiskundig gegarandeerd in prijs zal stijgen totdat het de prijs van Bitcoin overschrijdt.

De munt zal zijn circulerende aanbod uitbreiden of inkrimpen, afhankelijk van waar het wordt verhandeld ten opzichte van zijn peg-prijs (vastgestelde prijs) via rebases. Dus voor 360 tijdperken (een tijdperk van tijd binnen een blockchain netwerk), zal de prijskoppeling van GUH met 5% stijgen in elke periode van 4 uur, beginnend bij een initiële koppelingsprijs van $ 0,001. Zodra GUH de prijs van Bitcoin overschrijdt, is de koppeling de huidige BTC prijs + 1%.

Periodiek zal het rebasingsmechanisme het totale aanbod van circulerende GUH tokens aanpassen, waardoor het aanbod van tokens kan fluctueren zonder dat tokenhouders iets hoeven te doen. In het geval van een negatieve rebase, zal de waarde van de munt toenemen om overeen te komen met de gekoppelde prijs. Om dit te bereiken, zal het protocol het aanbod van circulerende tokens verminderen, zodat de zaken overeenkomen.

In plaats van te lanceren via een voorverkoop, werd GUH stiekem gelanceerd om eerlijkheid te garanderen. Bovendien zijn de ontwikkelaars van Goes Up Higher gedoxxed, wat betekent dat eventuele twijfels over hun betrouwbaarheid voorlopig kunnen worden geneutraliseerd. Bovendien kunnen investeerders aan de financiële kant troost vinden in de audits van Goes Up Higher door zowel Solidity Finance als TechRate

Alle $ 150.000 aan initiële liquiditeit op het GUH-netwerk is verbrand en is opgesloten in het brandadres, contracten zijn opgezegd en het symbolische contract zit achter een 24-uurs tijdslot. Nu geverifieerd op BscSan en TrustWallet, zal het ontwikkelingsteam ernaar streven om de volgende groeifase van GUH te leiden.

Moet ik een GUH token kopen?

Of u Goes Up Higher crypto moet kopen, hangt af van uw individuele investeringsdoelen en financiële doelstellingen. Als u op zoek bent naar een crypto project met een hoog risico en een hoge beloning om een klein deel van uw portefeuille te bezetten, en u koopt in het tokenomische model, dan kan Goes Up Higher munt een waardige investering zijn.

U moet er echter voor zorgen dat u voldoende due diligence uitvoert, zodat u begrijpt waar u mee bezig bent. Bovendien, gezien de aangeboren volatiliteit van cryptocurrency, als u op zoek bent naar een stabielere, voorspelbare investering, is het misschien beter om te kijken ergens anders.

Zal de Goes Up Higher munt me rijk maken?

Dit is zeer onwaarschijnlijk, maar het is niet onmogelijk; kijk maar naar enkele van de opmerkelijke verhalen die dit jaar alleen al in de wereld van cryptocurrency zijn gebeurd.

Goes Up Higher prijsvoorspelling 2021

Onze GUH prijsvoorspelling is als volgt:

Als Goes Up Higher 50% van de eerdere gemiddelde groei van Bitcoin per jaar heeft, zou het volgend jaar $ 56.000 kunnen bereiken. Bovendien, als het 100% van de eerdere gemiddelde groei van Bitcoin per jaar heeft, zou het volgend jaar $ 89.000 kunnen bereiken.

Social media-aandacht van $ GUH

Voor het laatste nieuws in de cryptocurrency sector, bekijk onze nieuwssectie.

The post Waar u Goes Up Higher tokens kunt kopen: ontdek onze GUH prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*