Crypto-Prijzen.nl

Waar u Ethereum (ETH) kunt kopen terwijl de bullish rally aan kracht wint

Waar u Ethereum (ETH) kunt kopen terwijl de bullish rally aan kracht wint

Ethereum (ETH) bevindt zich in een sterke bullish trend in de voetsporen van Bitcoin (BTC). In de afgelopen dagen heeft ETH zich op een ATH instelling bevonden terwijl het nieuwe hoogten test.

Dit heeft de aandacht getrokken van beleggers, waarvan de meesten geloofden dat het voor het einde van deze maand $ 5.000 zou kunnen bereiken.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en vasthouden van de ETH munt, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om ETH te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog ETH met eToro

NAGA

Opgericht in 2015, NAGA is een Fintech bedrijf gericht op een revolutie in de wereld door de decentralisatie van financiële technologie en het verstrekken van toegang tot de beste marktinstrumenten voor iedereen over de hele wereld. Hun team werkt onvermoeibaar om de technologie, middelen en ondersteuning voor iedere ondernemer die moet vertrouwen in de handel beslissingen te nemen.

Koop vandaag nog ETH met NAGA

Wat is Ethereum (ETH)?

Ethereum (ETH) is het native token van de Ethereum blockchain en wordt ook wel Ether genoemd.

Ethereum was het tweede blockchain netwerk dat werd gelanceerd na Bitcoin en heeft sindsdien de nummer twee positie behouden in termen van marktkapitalisatie.

Ethereum was de eerste blockchain die slimme contracten gebruikte, die de hele blockchain industrie hebben getransformeerd door de creatie van gedecentraliseerde applicaties (DApps) en protocollen mogelijk te maken die geboorte hebben gegeven aan gedecentraliseerde financiën (DeFi) en niet-vervangbare tokens (NFT’s)

Moet ik vandaag de ETH munt kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die een veelbelovende bullish trend vertoont, dan is Ethereum een van de beste keuzes.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum (ETH) is sinds 29 september exponentieel gestegen en het bullish momentum lijkt met de tijd aan kracht te winnen.

Experts geloven dat de prijs van ether voor eind november $ 5.000 zal bereiken.

$ETH op social media

The post Waar u Ethereum (ETH) kunt kopen terwijl de bullish rally aan kracht wint appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*