Crypto-Prijzen.nl

Waar u Ethereum Classic kunt kopen: ETC stijgt in prijs

Waar u Ethereum Classic kunt kopen: ETC stijgt in prijs

Dit artikel behandelt de belangrijkste dingen die u moet weten over Ethereum Classic (ETC): een van de meest populaire cryptocurrencies deze week. We leggen uit wat het project is, of u nu al dan niet ETC munten moet kopen, en we geven ook een ETC prijsprognose.

Voor degenen onder u die meteen munten willen kopen, heeft ons team van analisten de twee beste plaatsen om Ethereum Classic te kopen, op een rijtje gezet in de onderstaande paragraaf.

Hoe en waar u Ethereum Classic kunt kopen

Als u in Ethereum Classic of een andere cryptocurrency wilt investeren, raden we u aan een cryptocurrency broker te gebruiken. De lage tarieven en het niveau van betrouwbaarheid die worden aangeboden, maken brokers voor de meeste beleggers superieur aan gedecentraliseerde beurzen (DEX’s).

Kies eenvoudig een broker, meld u aan, stort geld op uw account en koop ETC tokens. We zijn van mening dat de twee beste platforms om Ethereum Classic te kopen en verkopen hier worden vermeld:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is Ethereum Classic?

Gelanceerd in juli 2016, het is een harde doorwaadbare plaats van Ethereum (ETH). Sommigen beweren dat Ethereum Classic is gevormd als reactie op een groot hacking evenement dat leidde tot de diefstal van 3,6 miljoen ETH.

De primaire functie van Ethereum Classic is om te dienen als een slim contractnetwerk waar gedecentraliseerde apps kunnen worden gebouwd en beheerd. Het oorspronkelijke token van Ethereum Classic is ETC.

In wezen is het platform ontworpen om de Ethereum blockchain in zijn oorspronkelijke incarnatie te behouden, vandaar het gebruik van het woord ‘klassiek’. Bovendien streven de ontwikkelaars van ETC er niet naar om van het netwerk een bedrijf met winstoogmerk te maken, aangezien het een vrijwilligersorganisatie is. Bovendien is ETC ook anders omdat het geen plannen heeft om af te wijken van zijn proof-of-work (PoW) consensusmechanisme, in tegenstelling tot Ethereum dat verschoof naar proof-of-stake (PoS),

Wat de tokenomics betreft, heeft Ethereum Classic een aanbodlimiet waar de gemeenschap voor heeft gestemd; het staat op 210.700.000 ETC, wat ongeveer tien keer zoveel is als Bitcoin. Ethereum zelf heeft geen aanbodlimiet.

Het platform heeft zo’n 51% aanvallen ondergaan, de meest recente vond plaats in augustus 2020. Het is echter al een tijdje niet meer vatbaar voor een grote hackpoging.

Moet ik Ethereum Classic kopen?

Als u Ethereum in zijn oorspronkelijke gedaante wilt bezitten en u wilt verdiepen in de fundamenten van Ethereum Classic, kunt u overwegen om het aan je portfolio toe te voegen.

Investeren in cryptocurrency is altijd riskant en de ruimte is van nature volatiel, dus blijf hier altijd van op de hoogte wanneer u uw kapitaal op het spel zet. Op voorwaarde dat u uw eigen uitgebreide onderzoek uitvoert en precies begrijpt waar u mee bezig bent, zou u helemaal klaar moeten zijn.

Zal Ethereum Classic me rijk maken?

Dit is hoogst onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk; kijk maar naar enkele van de meer opmerkelijke cryptocurrency verhalen die dit jaar zijn ontvouwd.

U moet echter nooit verwachten dat u met een enkele investering rijk wordt. Dit kan snel leiden tot een onproductief en destructief pad van emotioneel, onbezonnen beleggen.

Ethereum Classic prijsvoorspelling

We willen op dit moment geen ETC prijsvoorspelling geven, omdat we vinden dat prijsvoorspellingen voor altcoins inherent onbetrouwbaar zijn. Hoewel we een schatting kunnen maken op basis van technische analyse en indicatoren, wordt de fundamentele waarde van Ethereum Classic zo vertroebeld door variabelen, onbekenden en volatiliteit dat elke voorspelling mager is.

Simpel gezegd, als u het concept van Ethereum Classic koopt en denkt dat het iets te bieden heeft aan de cryptocurrency sector, zou het wel eens aan waarde kunnen winnen, maar hoeveel is twijfelachtig.

Social media aandacht voor $ETC

Bekijk onze nieuwssectie voor de laatste berichtgeving over ETC munten en andere cryptocurrencies.

The post Waar u Ethereum Classic kunt kopen: ETC stijgt in prijs appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*