Crypto-Prijzen.nl

Waar u EOS munten kunt kopen te midden van vooruitzichten op een betere toekomst

Waar u EOS munten kunt kopen te midden van vooruitzichten op een betere toekomst

De EOS munt bevindt zich sinds 6 november in een grote terugval na een mislukte poging om naar zijn hoogste punt ooit te stijgen. De munt heeft in een periode van meer dan een maand geen grote prijsbewegingen geregistreerd en beleggers denken dat hij zich voorbereidt op een grote uitbraak.

Een van de punten waar beleggers naar kijken, is de recente annulering van betalingen ter waarde van $ 250 miljoen in EOS die aan Block.one en Brock Pierce zouden zijn gedaan. Het geld zal ook worden gebruikt om het EOS ecosysteem te verbeteren en daarmee de dienstverlening efficiënter te maken.

Om investeerders en handelaren die EOS willen kopen te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om EOS munten te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog EOS met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog EOS met Plus500

Wat is EOS?

EOS is het native token van het EOS platform.

Als het de eerste keer is dat u over het EOS platform hoort, is het een blockchain platform dat in 2018 werd gelanceerd en dat is gericht op het bieden van gedecentraliseerde app-ontwikkelaars (DApp) met een platform om hun DApps te ontwikkelen en in te zetten.

Het EOS platform vereenvoudigt het proces van het ontwikkelen en implementeren van DApps om het voor ontwikkelaars gemakkelijk te maken om blockchain technologie te omarmen.

Moet ik vandaag de EOS token kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die de afgelopen weken is gedaald, maar grote vooruitzichten heeft om in de toekomst aanzienlijk te springen, dan is de EOS een uitstekende keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

EOS prijsvoorspelling

De meerderheid van de analisten is van mening dat er een einde komt aan de huidige terugval van de EOS markt en dat de cryptocurrency de komende dagen tegen het einde van het jaar een snelle stijging zou kunnen zien.

Alle ogen zijn gericht op $ 6,22, waarna het token een sprong kan maken naar $ 14,37 voordat het naar de all-time high van $22,89 gaat.

$EOS verslaggeving op social media

The post Waar u EOS munten kunt kopen te midden van vooruitzichten op een betere toekomst appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*