Crypto-Prijzen.nl

Waar u Dogecoin kunt kopen: het stijgt nu Tesla het als betaling begint te accepteren

Waar u Dogecoin kunt kopen: het stijgt nu Tesla het als betaling begint te accepteren

Dogecoin ligt de afgelopen 2 weken op de snijplank. Voordat de bullish trend werd hervat, was de prijs drastisch gedaald na de algemene duik in de cryptomarkt.

Aan de dip is echter een einde gekomen en de prijs van doge zit weer in een stijgende lijn. De huidige bullrun wordt voortgestuwd door Tesla die zijn eerdere belofte om DOGE te accepteren als betaling voor zijn EV voertuigen, waarmaakt.

Om investeerders en handelaren te helpen die de DOGE munt in de gaten houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om DOGE munten te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog DOGE met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog DOGE met Plus500

Wat is Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) is een meme-munt gebaseerd op de populaire “Doge” internetmeme die is gemaakt van een Shiba Inu hond.

De munt is in 2013 ontstaan als een hard fork van Litecoin.

De makers zagen het als een leuke cryptocurrency die de interesse zou wekken van de meerderheid van grappige cryptohandelaren.

Elon Musk heeft verschillende berichten over de munt gepost die een sleutelrol hebben gespeeld bij het oppompen van de prijs van de munt. Het laatste nieuws van Elon Musk was zijn tweet van woensdag waarin stond dat Tesla DOGE als betaling zou gaan accepteren.

Moet ik vandaag de DOGE kopen?

Als u wilt investeren in een meme-munt die grote kansen heeft gehad om te stijgen, dan is de DOGE een geweldige kans.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Dogecoin prijsvoorspelling

De recente aankondiging dat Tesla DOGE als betaling gaat accepteren, zal naar verwachting de DOGE munt voor het einde van het jaar tot ten minste boven $ 0,3 stuwen.

$DOGE berichtgeving op social media

De post Waar u Dogecoin kunt kopen: het stijgt nu Tesla het als betaling begint te accepteren verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*