Crypto-Prijzen.nl

Waar u district0x (DNT) kunt kopen: het is vandaag meer dan 96% gestegen

Waar u district0x (DNT) kunt kopen: het is vandaag meer dan 96% gestegen

district0x (DNT) munt begon de week met een stijging tot boven $ 0,2 na een zeer sterke bullish rally die begon op vrijdag 1 april. Het is gestegen van handel op ongeveer $ 0,08347 naar zijn huidige prijs van $ 0,1639, wat meer dan het dubbele is.

Om investeerders en handelaren die willen investeren in district0x te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt waarin wordt uitgelegd wat Zilliqa (ZIL) munten zijn en waar ze deze het beste kunnen kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om district0x (DNT) te kopen

Omdat DNT zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt DNT nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om DNT nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor DNT wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder DNT.

Wat is district0x (DNT)?

district0x (DNT), gewoonlijk gewoon aangeduid als DNT of $DNT, is de native cryptocurrency van het district0x platform. Het is een ERC-20 token dat meestal wordt gebruikt als governance token.

Samengevat, het district0x platform is een platform waarmee gebruikers eenvoudig hun eigen gedecentraliseerde applicaties (platforms) kunnen lanceren die worden beheerd door gedecentraliseerde organisatiestructuren (DAO). Het wordt gewoonlijk een ‘netwerk van gedecentraliseerde markten en gemeenschappen’ genoemd.

Elk van de gedecentraliseerde platforms die op district0x zijn gelanceerd, wordt een ‘district’ genoemd en district0x brengt geen kosten in rekening om deze districten te lanceren.

Het district0x platform maakt gebruik van een combinatie van drie hoofdtechnologieën: Ethereum, InterPlanetary File Transfer Protocol (IPFS) en Aragon.

Ethereum wordt gebruikt voor het hosten van districten, Aragon wordt gebruikt als de bestuurslaag voor het district0x netwerk om DNT stakers te laten profiteren van bestuursrechten en om de ontwikkeling en werking van hun gekozen districten vorm te geven, en IPFS wordt gebruikt voor het bedienen van de broncode van de district0x website en voor gebruikersuploads binnen districten.

Moet ik vandaag DNT munten kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die sinds begin april enorm is gestegen, dan kan de DNT munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

district0x prijsvoorspelling

De meerderheid van de analisten is van mening dat district0x de huidige bullish trend voor het resterende deel van april zal voortzetten en mogelijk tegen het einde van de maand voorbij het huidige hoogste punt ooit van $ 0,4964 zal gaan.

$DNT aandacht op social media

Het bericht Waar u district0x (DNT) kunt kopen: het is vandaag meer dan 96% gestegen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*