Crypto-Prijzen.nl

Waar u Decentraland (MANA) kunt kopen nu het corrigeert

Waar u Decentraland (MANA) kunt kopen nu het corrigeert

De prijs van Decentraland (MANA) token stijgt sinds 24 januari van dit jaar. De huidige stijging komt na de scherpe daling als gevolg van de recente duik in de cryptomarkt.

MANA is de afgelopen week met ongeveer 24,9% gestegen; iets dat veel investeerders heeft aangetrokken, vooral na de aanhoudende metaverse hype.

Om investeerders en handelaren te helpen die de MANA munt willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om MANA te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog MANA met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog MANA met Plus500

Wat is Decentraland (MANA)?

Decentraland (MANA) is een van de native tokens van het Decentraland platform.

Als het de eerste keer is dat u Decentraland tegenkomt, is het een 3D virtual reality platform gebouwd op de Ethereum blockchain en onder toezicht van de Decentraland Foundation. Gebruikers kopen percelen (LAND) en navigeren, bouwen en verdienen er later geld mee.

De andere token die in Decentraland wordt gebruikt, is LAND. Decentraland gebruikers moeten MANA tokens verbranden om de LAND token te verkrijgen.

Het verschil tussen MANA en LAND is dat MANA een ERC-20 token is, terwijl LAND een ERC-721 token is.

Moet ik vandaag de MANA munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die grote kansen heeft getoond om een recente pullback te corrigeren, dan is de MANA munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

MANA prijsvoorspelling

Analisten zijn van mening dat de voortdurende lancering van NFT projecten op Decentraland, waaronder de recente lancering van Samsung 837X, de weg vrijmaakt voor een grote Bull Run in 2022.

Alle ogen zijn momenteel gericht op de prijsgegevens van $ 3,0.

$MANA berichtgeving op social media

La notizia Waar u Decentraland (MANA) kunt kopen nu het corrigeert era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*