Crypto-Prijzen.nl

Waar u de Moss Carbon Credit munt (MCO2) kunt kopen

Waar u de Moss Carbon Credit munt (MCO2) kunt kopen

De Moss Carbon Credit munt (MCO2) bevindt zich sinds 22 januari in een monsterlijke bullrun, toen een meerderheid van de cryptocurrencies getuige was van een scherpe duikvlucht. Vooral Bitcoin duikt onder de $ 40K naar ongeveer $ 33K, terwijl zijn naaste volgeling, Ethereum, is gedaald tot ongeveer $ 2,1K.

Als gevolg hiervan is er een toegenomen vraag naar de Carbon Credit munt (MCO2) onder investeerders en Invezz heeft een kort artikel gemaakt om te helpen begrijpen wat Carbon Credit munt (MCO2) is en hen ook te helpen bij het vinden van de beste plaatsen om te kopen het.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe en waar u de Carbon Credit munt online kunt kopen

Omdat MCO2 zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt MCO2 nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om MCO2 nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor MCO2 wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder MCO2.

Wat is Moss Carbon Credit munt (MCO2)?

Moss Carbon Credit munt (MCO2), gewoonlijk MCO2 genoemd, is het oorspronkelijke token van de MOSS blockchain.

In een notendop, MOSS streeft naar het bevorderen van het behoud van het milieu door middel van een marktoplossing die democratisering en ontwikkeling van een koolstofkredietmarkt omvat door middel van MCO2-tokens.

MOSS koopt CO2-credits van hoogwaardige milieuprojecten. Het stelt individuen en bedrijven in staat om deze credits op zijn blockchain te kopen.

De credits zijn gecertificeerd door verschillende wereldwijde instellingen zoals Social Carbon, VCS Standard en CCB Standards. Bovendien zijn de tegoeden blockchain gecodeerd om dubbele verkopen te beteugelen.

Moet ik vandaag MCO2 munten kopen?

Gezien de huidige prijsbeweging zou de MCO2 munt een goede investering kunnen zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Moss Carbon Credit prijsvoorspelling

Afgaande op de recente prijsbeweging, wordt er sterk gespeculeerd dat de MCO2 prijs zijn bullish trend zal voortzetten, in ieder geval voor het resterende deel van januari.

De ogen zijn gericht op het prijsdoel van $ 20 dat volgens analisten mogelijk is als de munt het huidige traject aanhoudt.

$MCO2 berichtgeving op social media

La notizia Waar u de Moss Carbon Credit munt (MCO2) kunt kopen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*