Crypto-Prijzen.nl

Waar u DASH munten kunt kopen: het is vandaag 10% gestegen

Waar u DASH munten kunt kopen: het is vandaag 10% gestegen

De DASH munt is de week met een hoge noot begonnen door vandaag een 10,57% te registreren. De munt is de afgelopen week aanhoudend gestegen met ongeveer 24,13% in zeven dagen.

Om investeerders en handelaren te helpen die de DASH munt willen kopen of verhandelen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt waarin wordt uitgelegd wat de DASH is en waarin de beste plaatsen worden geschetst waar DASH kan worden gekocht.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om DASH munten te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog DASH met eToro

Capital.com

Capital.com biedt beleggers een bekroonde trading platform dat toegang tot meerdere financiële markten, waaronder de nieuwe en spannende cryptogeld markt.

Koop vandaag nog DASH met Capital.com

Wat is een DASH munt?

DASH munt is de native cryptocurrency voor de Dash blockchain.

Samengevat, Dash, ook wel ‘digital cash’ genoemd, is een open-source blockchain gericht op het bieden van een snel en betaalbaar wereldwijd betalingsnetwerk. Het probeert de Bitcoin architectuur te verbeteren door verbeterde privacy en snellere transacties te bieden.

Dash is in januari 2014 hard gevorkt van de Litecoin blockchain en is sindsdien uitgegroeid tot functies zoals gedecentraliseerd projectbeheer via InstantSend, dat direct afgewikkelde betalingen mogelijk maakt, ChainLocks, waardoor de Dash blockchain onmiddellijk onveranderlijk is, PrivateSend, dat extra optionele privacy biedt voor transacties en een tweeledig netwerk met gestimuleerde knooppunten.

Moet ik vandaag de DASH munt kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die de afgelopen week bullish is geweest, dan is DASH een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

DASH prijsvoorspelling

Analisten zijn optimistisch dat Dash (DASH) de huidige bullish trend zal voortzetten en mogelijk tegen het einde van het eerste kwartaal van 2022 $125 zal bereiken.

$DASH verslaggeving op social media

Het bericht Waar u DASH munten kunt kopen: het is vandaag 10% gestegen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*