Crypto-Prijzen.nl

Waar u DAI munten kunt kopen: een stabiele munt die bleef staan toen de cryptomarkt kelderde

Waar u DAI munten kunt kopen: een stabiele munt die bleef staan toen de cryptomarkt kelderde

De DAI munt is relatief stabiel gebleven tijdens de aanhoudende duik in de cryptomarkt; iets dat de aandacht heeft getrokken van de meeste crypto investeerders, vooral binnen de gedecentraliseerde financiën waar DAI voornamelijk wordt gebruikt.

Invezz merkt een plotselinge toename van de vraag naar Dai (DAI) en heeft dit artikel samengesteld om beleggers te helpen die zich afvragen hoe en waar ze de DAI kunnen kopen. Dit artikel beschrijft hoe en waar u de DAI kunt kopen, wat Aragon is en wat de prijsvoorspelling is.

Lees verder om meer te weten te komen.

Beste plaatsen om DAI online te kopen

Wat is een DAI munt?

DAI was de eerste stablecoin die werd ontwikkeld.

Samengevat, DAI is een op Ethereum gebaseerde stablecoin (een cryptocurrency waarvan de prijs is gekoppeld aan een stabiel activum) en de uitgifte en ontwikkeling ervan worden beheerd door het Maker Protocol dat wordt beheerd door de gedecentraliseerde autonome organisatie MakerDAO.

Als een stablecoin is de prijs van DAI soft-pegged op de Amerikaanse dollar en gedekt door een verzameling andere cryptocurrencies die elke keer dat een nieuwe DAI wordt geslagen in slimme contractkluizen worden gestort.

Aanvankelijk werd de DAI alleen gedekt door enkele cryptocurrencies. Het is pas na november 2019 dat de DAI kan worden onderpand door een combinatie van meerdere cryptocurrencies.

Moet ik vandaag DAI kopen?

Wilt u investeren in een stablecoin, dan is DAI een goede keuze.

De markt voor cryptocurrency is echter erg volatiel en je moet voorzichtig zijn om enorme verliezen te voorkomen, zelfs met de zogenaamde stalecoins, omdat ze niet immuun zijn voor marktbewegingen.

DAI prijsvoorspelling

Volgens de recente marktprijsbewegingen van de DAI zal de munt naar verwachting vlak blijven zonder grote marktbewegingen, tenminste totdat het huidige bloedbad in de cryptomarkt voorbij is.

$DAI verslaggeving op social media

La notizia Waar u DAI munten kunt kopen: een stabiele munt die bleef staan toen de cryptomarkt kelderde era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*