Crypto-Prijzen.nl

Waar u Chainlink munten kunt kopen: het schiet omhoog vanwege een golf van integraties

Waar u Chainlink munten kunt kopen: het schiet omhoog vanwege een golf van integraties

Na een terugval die half oktober begon en ongeveer twee maanden duurde, buldert de Chainlink munt nu terug. Het is de afgelopen 10 dagen op rij bullish geweest en analisten denken dat de trend op de lange termijn zou kunnen zijn, aangezien deze dagelijks aan kracht wint.

Vanwege de toegenomen vraag naar Chainlink munten onder investeerders, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de investeerders te helpen begrijpen wat Chainlink munt is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om de LINK munt te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog LINK met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog LINK met Plus500

Wat is een Chainlink munt?

Chainlink munt, gewoonlijk LINK genoemd, is het oorspronkelijke token van de Chainlink blockchain.

Voor het geval het de eerste keer is dat u over deze Chainlink blockchain hoort, het is een blockchain die zich inzet om blockchains veilig te laten communiceren met gegevensfeeds en betalingsmethoden van externe gebeurtenissen.

Chainlink heeft momenteel meer dan duizend integraties en partnerschappen met andere blockchains.

Moet ik vandaag LINK munten kopen?

Afgaand op de recente prijsbewegingen, is de LINK Protocol munt een goede investering, vooral nu het net is begonnen met het corrigeren van een recente terugval.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Chainlink prijsvoorspelling

De recente terugval van Chainlink kwam tot een einde en de munt bevindt zich nu volledig in een bullish correctie en analisten denken dat hij het jaar boven $ 25 zou kunnen afsluiten.

Het is echter altijd belangrijk om in gedachten te houden dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en verrassende bewegingen kan ontketenen.

$LINK berichtgeving op social media

The post Waar u Chainlink munten kunt kopen: het schiet omhoog vanwege een golf van integraties appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*