Crypto-Prijzen.nl

Waar u BRD token kunt kopen: prijs is 746% gestegen

Waar u BRD token kunt kopen: prijs is 746% gestegen

De BRD tokenprijs schiet omhoog nadat Coinbase heeft aangekondigd dat het de mobiele portemonnee Bread heeft gekocht. De prijs was op het moment van schrijven met maar liefst 746% gestegen en ging nog steeds omhoog.

Om investeerders en handelaren te helpen die de BRD munt willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om BRD munten te kopen

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog BRD met Pepperstone

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Koop vandaag nog BRD met CAPEX

Wat is een BRD token?

BRD token is het oorspronkelijke token van Bread blockchain.

Als het de eerste keer is dat je over Bread blockchain hoort, is het de blockchain achter de BRD mobiele portemonnee waarmee consumenten cryptocurrencies kunnen kopen, opslaan en gebruiken met hun mobiele telefoons.

Bread blockchain is ontwikkeld door BRD, een wereldwijd bedrijf met het hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland, dat als doel heeft om blockchain enabled financiële diensten aan te bieden via mobiele telefoons.

De BRD crypto wallet app is beschikbaar voor zowel Android als iOS apparaten.

Moet ik vandaag de BRD token kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die zich op een monsterlijke bull run bevindt, dan is de BRD munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

BRD prijsvoorspelling

De overname van Bread door Coinbase heeft een monsterlijke bull run voor BRD token ontketend en investeerders geloven dat de prijs van het token de komende dagen $ 2 kan bereiken.

$BRD aandacht op social media

The post Waar u BRD token kunt kopen: prijs is 746% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*