Crypto-Prijzen.nl

Waar u Axie Infinity crypto kunt kopen: hier is onze AXS prijsvoorspelling

Waar u Axie Infinity crypto kunt kopen: hier is onze AXS prijsvoorspelling

Axie Infinity is een nieuw cryptocurrency project en AXS munt is de native token van het platform. Na deze week in waarde te zijn gestegen en met een handelsvolume op een recordhoogte van $ 1,6 miljard, vergroten cryptocurrency investeerders over de hele wereld hun interesse in AXS munten.

Om u te helpen een weloverwogen investeringsbeslissing te nemen met betrekking tot Axie Infinity, wordt in dit artikel alle belangrijke informatie uitgelegd die u moet weten. We leggen uit wat het is, hoe het werkt en wat de toekomstige investeringsvooruitzichten zijn. Daarnaast bieden we een Axie Infinity prijsvoorspelling om u te helpen begrijpen waar we ons momenteel in de marktcyclus bevinden.

Scroll eerst naar beneden naar het gedeelte direct hieronder om onze lijst te vinden met de beste plaatsen om Axie Infinity munten in Nederland en elders te kopen en verkopen.

Hoe en waar u AXS crypto online kunt kopen

We hebben de twee onderstaande opties geïdentificeerd als de beste platforms om Axie Infinity tokens te kopen, verkopen en verhandelen. Klik eenvoudig op een van de links, meld u aan en stort geld op uw account. Vervolgens kunt u goedkope cryptohandel ervaren via een hoogwaardige gebruikersinterface, versterkt door betrouwbare service en direct beschikbare klantenondersteuning:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is Axie Infinity?

Het is een op Ethereum gebaseerd cryptocurrency spel dat wordt aangedreven door het native AXS token. Meer specifiek is Axie Infinity een spel dat draait om het verzamelen en grootbrengen van fantasiewezens die bekend staan als Axi. Het is een Pokémon stijl, community gedreven en snelgroeiend platform met meer dan 60.000 spelers over de hele wereld en meer dan $ 80 miljoen die er in de loop van de afgelopen week doorheen zijn gegaan.

Een deel van wat tot de verbeelding van crypto investeerders heeft getrokken, is het vermogen van Axie Infinity om NFT technologie te gebruiken om gebruikers in staat te stellen te ontsnappen naar een virtuele wereld, weg van de stress, spanningen en alledaagsheid van COVID-19 lockdowns over de hele wereld.

Met behulp van Axie Infinity kunnen individuen passief inkomen genereren vanuit het comfort van hun huis, door nieuwe unieke wezens en ruimtes te ontwerpen en te creëren (te fokken), voordat ze worden verkocht voor echte valuta’s.

Vasthouden aan de crypto-thematiek, hebben alle AXS tokenhouders inspraak in belangrijke bestuursbeslissingen, wat betekent dat de levensduur en voortgang van het platform door gebruikers zal worden bepaald.

Moet ik Axie Infinity munten kopen?

Als u betrokken wilt zijn bij het spel, of als u gelooft in de kansen op toekomstig succes, kan het een slimme zet zijn om AXS munten nu te kopen voordat de prijs stijgt.

Zorg er echter voor dat u uw eigen due diligence uitvoert voordat u investeert. De markt voor cryptocurrency is van nature volatiel en als u niet precies begrijpt waar u mee bezig bent, kan het snel mis gaan.

Zal AXS me rijk maken?

Dit is zeer onwaarschijnlijk, maar het is niet onmogelijk. We hebben dit jaar al opmerkelijke verhalen gezien op het gebied van cryptocurrency; neem bijvoorbeeld Dogecoin.

Axie Infinity prijsvoorspelling 2021

Dit is onze AXS prijsvoorspelling:

Op basis van hun uitgebreide onderzoek is ons team van analisten van mening dat de AXS munt tegen het einde van 2021 heel gemakkelijk $ 20 zou kunnen bereiken.

Aandacht op social media voor $AXS

Bekijk onze crypto nieuwspagina voor het laatste nieuws over Axie Infinity en andere trending cryptocurrency projecten.

The post Waar u Axie Infinity crypto kunt kopen: hier is onze AXS prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*