Crypto-Prijzen.nl

Waar u Avalanche (AVAX) kunt kopen om te profiteren van de huidige bullrun

Waar u Avalanche (AVAX) kunt kopen om te profiteren van de huidige bullrun

Avalanche (AVAX) zit sinds 13 december in een zeer sterke bullrun nadat het zich herstelde van de terugval die duurde van half november tot afgelopen maandag (13 december).

Analisten verwachten dat de AVAX bulltrend de komende weken aan kracht zal winnen terwijl we naar het einde van het jaar gaan.

Om investeerders en handelaren te helpen die naar de AVAX munt kijken, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om AVAX munten te kopen

Binance

Binance is exponentieel gegroeid sinds het werd opgericht in 2017 en is nu een van de, zo niet de grootste cryptogeld uitwisselingen op de markt.

Koop vandaag nog AVAX met Binance

Wat is Avalanche (AVAX)?

Avalanche (AVAX) is de native cryptocurrency van het Avalanche blockchain netwerk.

Voor degenen die nieuw zijn met Avalanche blockchain, het is een Layer 1 blockchain die een platform biedt voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en aangepaste blockchain netwerken.

Avalanche is een van de toonaangevende Ethereum rivalen en heeft tot doel Ethereum te ontslaan als de go-to blockchain voor slimme contracten. Het heeft een hogere transactiedoorvoer en schaalbaarheid in vergelijking met Ethereum

Moet ik vandaag de AVAX munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die u kunt kopen en vasthouden vanwege de opwaartse trend, dan is de $AVAX een goede keuze, vooral nu deze zich had teruggetrokken.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Avalanche prijsvoorspelling

De stijgende populariteit van Avalanche onder gedecentraliseerde ontwikkelaars zal naar verwachting de prijs van AVAX hoger blijven stuwen.

Experts verwachten dat de munt tegen het einde van dit jaar $ 130 zal bereiken.

$AVAX aandacht op social media

The post Waar u Avalanche (AVAX) kunt kopen om te profiteren van de huidige bullrun appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*